Hvad sker der når vi stoppe med at indtage sukker...

Vidste du, at raffineret sukker er mere vanedannende end kokain? Uanset om du er afhængig eller ej, her er hvad du kan forvente, hvis du skærer sukkeret helt væk fra din kost.

1. Sig farvel til overskydende kilo

Du begynder rigtigt at tabe dig, når du har skåret sukker ud af din kost. Sukker øger udskillelsen af ​​insulin, et fedtopbevaringshormon. Ved at mindske sukkerforbruget vil insulinniveauet i blodet også falde, og opbevaring af fedt vil være begrænset. Højt insulinniveau øger ​​sultfornemmelsen og fremmer dermed vægtøgning.

Med andre ord - ved at fjerne raffineret sukker fra din kost kan du tabe dig uden andre kostændringer.

2. Mere energi

Har du problemer med at vågne, selv efter 10 timers søvn? Den skyldige er sandsynligvis sukker, som er en energikilde, men udmatter også dine organer, hvis det indtages for ofte. Fjernelse af sukker kan øge dit energiniveau og forbedre din søvnkvalitet.

3. Smuk hud

At spise for meget sukker overbelaster leveren. Fedt lever har været forbundet med acneudbrud, bumser, mikrocyster - især i den nedre del af ansigtet. For stort sukkerforbrug kan også forstyrre produktionen af ​​elastin og kollagen, de 2 vigtigste proteiner, der holder din hud elastisk og frisk.

4. Lavere risiko for kronisk sygdom

At spise for meget sukker kan forårsage diabetes. Ved at begrænse dit sukkerindtag falder risikoen for diabetes og andre kroniske sygdomme. Nyere forskning viser også, at sukker i større mængder endda kan forårsage kræft.

5. Et smukkere smil

Når du spiser sukker, fodrer du bakterierne i munden, og risikoen for huller og andre tandproblemer øges.

SlimJOYs råd:

For at kompensere for lejlighedsvise afvigelser fra din kost er vores pakke: Flad Mave [30 dage: Intensiv kur] her for at hjælpe. Ved hjælp af AdipoSlim EXTREME fremskynder du fedtforbrænding og forhindrer dannelse af nye fedtreserver. WaterOut EXTREME hjælper med at reducere oppustethed og hævelse!

Produkter til dig