VI HAR EROBRET VERDEN!

Hvorfor? Fordi SlimJOY former din krop hurtigt, nemt og uden strenge diæter. SlimJOY har mere end 1.000.000 tilfredse kunder over hele verden. De har opnået fantastiske resultater!

Amberley

Bekræftet

Jeg har givet mine lår og bagdel en rigtig træning med dette SlimJoy Resistance Fit Band! Det er fantastisk til at lave squats og lunges derhjemme og jeg bemærkede også en forskel, inden for en uge.

...Læs mere

Glenn

Bekræftet

Mine 2 nye træningsmakker, Mika og SlimJOYs Træningselastik!

...Læs mere

Aimee

Bekræftet

Jeg har elsket at bruge dette SlimJoy -modstandsbånd i mine træningsrutiner. Det er super bredt og har et greb til at forhindre det i at rulle ned i modsætning til andre bånd, jeg tidligere har prøvet, og jeg er en stor fan af det. Det er også virkelig stærkt, hvilket får mig til at arbejde endnu hårdere!

...Læs mere

Olivia

Bekræftet

Press dig selv til det næste niveau med dette træningsbånd.

...Læs mere

Amber

Bekræftet

Jeg er forelsket i mit SlimJoy -modstandsbånd! Jeg har elsket at bruge det udenfor, når vejret er til det. Det er min nye yndlings ting at tilføje til min træningsrutine!

...Læs mere

Louella

Bekræftet

Jeg arbejder på mine glutes med mit ynglings træningsbånd! Tak, SlimJOY for jeres bånd! De er så super til at få den perfekte booty og ben.

...Læs mere

Christian

Bekræftet

De her fitband fungerer perfekt til hjemmetræning, men også for at få lidt mere ud af min træning i motionscenteret. Øvelserne er perfekte til at opbygge stabilitet og styrke i benene.

...Læs mere

Lilla

Bekræftet

Denne elastik fungerer meget godt til hjemmetræning og er perfekt til sommeren, hvis du vil træne udenfor. Elastikkens bredde gør den bliver siddende på sin plads uanset øvelsen.

...Læs mere