OM OS

Hos Sensilab tror vi på, at ønsket om en overlegen livskvalitet skal opnås ved at vende tilbage til naturen. Gennem vores produkter tilbyder vi videnskabeligt godkendte naturlige ingredienser i topkvalitet med henblik på at nære krop og sjæl. Vi bestræber os på at forebygge udvikling af sygdomme og andre sundhedsproblemer.

Vi ved, at kosttilskud alene ikke er tilstrækkelige i forhold til at opnå en komplet ændring og en sund livsstil.  Hver enkelt person er unik og kræver individuelle løsninger.

Af samme årsager giver Sensilabs produkter dig komplet støtte til et langt, sundt, aktivt og lykkeligt liv.

Støtter dig hele vejen igennem

SlimJOY blev grundlagt ud fra en fælles tro på naturens kræfter og et ægte ønske om at hjælpe andre med at leve deres bedste liv. Vi erkendte behovet for vægttabsprodukter, der går b ud over hurtige løsninger og uholdbare tilgange.

Derfor satte vi os for at skabe et brand, der ville tilbyde en omfattende tilgang til mennesker i forskellige livsfaser og med forskellige livsstile. Vi sigter mod at inspirere til sunde forandringer for dem, der søger bedre måder at styre deres vægt og forbedre deres generelle velbefindende med naturbaserede og videnskabeligt underbyggede kosttilskud.

Pålidelig ekspertise

Dit helbred og velbefindende er vores førsteprioritet, og vi arbejder hårdt på at anerkende de udfordringer, enkeltpersoner står over for, når de forsøger at tabe sig, ved at tage højde for specifikke behov og mål hos vores kunder.

For at kunne levere effektive løsninger søger vi efter de bedste og mest effektive ingredienser. Vores forskningsproces er omfattende, da vi dykker ned i de nyeste videnskabelige resultater og kliniske forsøg for at sikre, at vores formuleringer leverer resultater. Der tages nøje hensyn til doseringer, formler og synergistisk effekt for at garantere optimal effekt.

Da kvalitet er hjørnestenen i vores brand, køber vi alle ingredienser fra velrenommerede og betroede leverandører, der deler vores forpligtelse til ekspertise. Derudover er hvert eneste af vores produkter fremstillet i et topmoderne farmaceutisk anlæg i EU, der overholder GMP- og HACCP-standarder.

Vi investerer løbende i udvikling og test for at give dig sikre kosttilskud af høj kvalitet, som du kan stole på!

Understøttet af eksperter

Ud over at levere førsteklasses kosttilskud tilbyder vi komplette løsninger til en sund livsstil. Fra ernæringsrådgivning og skræddersyede programmer til rådgivning og gratis information om sund levevis kan vi støtte dig på hvert trin af din vægttabsrejse.

Indsigten fra sundheds- og ernæringseksperter har spillet en værdifuld rolle i udformningen af vores produkter, og det har været et privilegium at arbejde sammen med dem.

"Jeg har selv været vidne til SlimJOY-produkternes positive indvirkning på så mange af mine klienter, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for ekstra støtte og motivation under deres vægttabsrejse.

Når man forsøger at tabe sig, findes der ikke en metode, der passer til alle. SlimJOY gør et utroligt stykke arbejde med at levere slankende kosttilskud, der er designet til mennesker med forskellige livsstile.

SlimLibrium-serien er det perfekte eksempel på at skræddersy produkter til folks specifikke behov. Den er designet til at afhjælpe forskellige hormonelle ubalancer, der hindrer vægttab."

Tamara Jakopič, diætist

Elsket af hundredtusinder

Med mere end 15 års erfaring inden for produktion af kosttilskud har vi nået over 1.300.000 glade kunder over hele Europa!

I den tid har vi udviklet over 120 produkter, som er tilgængelige på markedet i næsten 15 lande.

Når du vælger SlimJOY, gør du mere end bare at vælge et produkt. Du slutter dig til et fællesskab af personer, der er på samme vej som dig.

Tjek vores online community , hvor vi hjælper og motiverer hinanden! Det er et sted, hvor man kan dele historier, finde inspiration og komme i kontakt med ligesindede, der forstår op- og nedturene på en slankerejse. Vi tror på kraften i støtte og er forpligtet til at fremme et positivt og inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne og opmuntrede!

"Jeg er i form, og jeg har en krop som en 30-årig, selv om jeg er langt over 40. Takket være SlimJOY Starter Bundle er jeg virkelig hydreret for første gang i mit liv, og jeg spiser nok fibre, hvilket bidrager til smuk hud, en reguleret metabolisme og generelt velvære. Jeg er SlimJOY evigt taknemmelig. Uden deres produkter ville rejsen have været meget sværere!"

  • Nika

"Jeg begyndte at bruge AdipoSlim med mine vægttabsmål klart for øje. Resultaterne var synlige så hurtigt! Jeg gik op på vægten efter en uge, og der var allerede en forbedring! En stor forandring, bortset fra vægttabet, var mit humør. Jeg har det så meget bedre og har så meget mere energi i hverdagen. Selv min hud er blevet bedre! Jeg får mange komplimenter fra folk, der spørger mig, hvordan jeg har nået mine mål."

  • Zdenek

Vi er ydmyge over for de utallige succeshistorier og transformationer, der er opnået med vores produkter og support. Hver milepæl og præstation bekræfter vores formål og inspirerer os til at nå endnu større højder!

KONTAKTOPLYSNINGER:

Sensilabd.o.o, Verovškova 55a, 1000 Ljubljana, member of Vision Healthcare

Skatte-id: 2113732000, Moms-id:SI27404927