De bedste frugter og grøntsager til vægttab

Vidste du, at op til 86%** af hele Europas befolkning ikke spiser den anbefalede mængde frugt og grønt om dagen? Og så er disse lækkerier stadig spækket med vitaminer og antioxidanter, som ikke kun er afgørende for vores helbred, men også kan lette vægttabet! Læs videre for at finde ud af mere, og hvilke der faktisk er de bedste!

Mangel på tid er en af hovedårsagerne til, at de fleste europæere ikke spiser de anbefalede mængder frugt og grønt om dagen. 34,4%** spiser slet ikke frugt og grønt til hverdag. Og det påvirker både dit helbred og din vægt.

Hvordan frugt og grønt påvirker vores vægt

Frugter og grøntsager er fiberige, højt vandindhold og lavt kalorieindhold. Den lave mængde kalorier gør, at du kan spise mere frugt og grønt end andre fødevarer, med et højt kalorieindhold.

Det hjælper dig med en længere mæthedsfornemmelse, med færre kalorier.

Utroligt, ikke? Det betyder, at de hjælper os med at tabe os, samtidig med at de giver os essentielle næringsstoffer og kraftfulde antioxidanter, der beskytter os mod de skadelige virkninger af frie radikaler, understøtter vores immunforsvar og bidrager til et generelt bedre velvære.

Hvilke frugter og grøntsager er så bedst til vægttab? 

1. Bær

Blåbær, hindbær, acaibær og kirsebær er superfoods med lavt kalorieindhold, rig på antioxidanter og vitamin C.

Oven i købet er de også ret mættende. En undersøgelse** viste, at folk, der spiste bær før måltider, spiste mindre mad end dem, der i stedet spiste slik med det samme kalorieindhold.

2. Gulerødder

Gulerødder er det ideelle valg til sundt vægttab takket være deres høje fiber- og vandindhold. De er utrolig mættende og har næsten ingen kalorier, og derfor er de også perfekte som aftensnack.

Bland dem med frugt og andre grøntsager, eller sæt dem sammen med en dip med lavt kalorieindhold til en næringsrig snack til vægttab.

3. Æbler

Æbler er fiberige og meget lave i kalorier, hvilket gør dem til et af de bedste insider-tip til at have en længere mæthed.

En undersøgelse** viste, at et æble er næsten tre gange så mættende som en chokoladebar. Hvem ville have troet!

4. Broccoli

Med lignende mekanismer og effekter kan broccoli også hjælpe dig med at tabe dig ved at øge fiberindtaget i din kost og minimere kalorieindholdet. 

Det har også en lav glykæmisk belastning, der kan hjælpe dig med at holde dit blodsukker under kontrol, hvilket i sig selv kan hjælpe med at mindske sult.

5. Spinat og andre bladgrøntsager

Selvom de fleste mennesker ikke ligefrem er begejstrede for spinat og bladgrøntsager, er disse grøntsager blandt de sundeste og mest nærende.

Vi ved, at rosenkål ikke er særlig populær, men prøv dette: Kog rosenkålene i saltet vand, indtil de er møre (et par minutter), og svits dem derefter med hvidløg, pinjekerner og sojasovs (valgfrit). Lækkert!

Mangler du tid til tilberedelse og indtagelse af de anbefalet mændger?

Lad os være ærlige. Uanset hvor meget vi prøver, hjælper det ofte ikke at spise de anbefalet (600g) frugt og grønt hver dag. Men bare rolig, nu er der en løsning!

Super Green Mix Drink er en nem måde at indtage mere frugt og grøntsager, uanset om du har travlt, ikke har adgang til frisk frugt og grøntsager eller bare har brug for et ekstra boost af værdifulde næringsstoffer.

Få din mængde af frugt og grønt i kun 1 drik!

1 pose Super Green Mix Drink = den daglige mængde af frugt og grønt! Den indeholder alt, hvad vi nævnte ovenfor og meget mere!

Super Green Mix Drink:

  • Vitamin C, zink og 31 superfoods i bare 1 drik

  • Det FØRSTE Supergrønne pulver med klinisk dokumenterede effekter

  • Understøtter fedtforbrænding

  • Holder dig energisk og vital

  • Formuleret af ernæringseksperter med kun 10,2 kcal pr. Pose

  • Forfriskende citronsmag

  • Velegnet til veganere

Er du klar til et energigivende boost, som hjælper din krop med at forbrænde mere fedt og giver dig beskyttende antioxidanter? Køb din Super Green Mix Drink NU!

**Kilder:

- James, Lewis J., et al. “An Afternoon Snack of Berries Reduces Subsequent Energy Intake Compared to an Isoenergetic Confectionary Snack.” Appetite, vol. 95, 2015, pp. 132–137., doi:10.1016/j.appet.2015.07.005.

- Holt, S H et al. “A satiety index of common foods.” European journal of clinical nutrition vol. 49,9, 1995, pp. 675-90, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7498104/.

Produkter til dig