Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3,5 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Arya

Bekræftet

Et fantastisk træningsprodukt, der endda vil hjælpe dig med at være mere fokuseret på træning. Jeg bruger det hver dag, før og efter træning, smager godt, hjælper med at opbygge muskler og tabe sig.

...Læs mere

image

Fern

Bekræftet

Ved ikke med dig, men jeg har virkelig kæmpet for at holde mig motiveret med min kondition denne lockdown, efter at have prøvet denne shake er jeg så begejstret for det varmere vejr, så jeg kan komme tilbage derude og blive aktiv igen! Disse protein-shakes vil helt sikkert give mig det boost, jeg har brug for.

...Læs mere

image

Lucinda

Bekræftet

Efter en lang og vidunderlig gåtur afslutter jeg dagen med en afslapning i solen sammen med Slimmium proteinshake med smagen af hasselnød!

...Læs mere

image

Olivia

Bekræftet

Leder du efter en ny shake? Disse smager FANTASTISK !!

...Læs mere

image

Kristina

Bekræftet

Lækker cocktail med lavt kalorieindhold og et højt proteinindhold til kropsformning.

...Læs mere

image

Lorena

Bekræftet

Start morgenen på en sund måde !!! Kom i form! Sund kost + motion + proteinshake. Denne er med hasselnød og den er lækker!

...Læs mere

image

Esther

Bekræftet

I denne uge er jeg begyndt at inkorporere en dosis energi med de shakes, som Slimmium har sendt mig! Det er et perfekt kosttilskud, da det er lavt i kalorier og giver dig mulighed for at forme din krop. Det er perfekt at tage efter måltider eller som en snack.

...Læs mere

image

Farrah

Bekræftet

FatBurn Extreme hjælper mig med at slippe af med noget lockdown-fedt, mens jeg prøver at komme tilbage til min før lockdown-figur. Det har hjulpet så meget!

...Læs mere