Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3,5 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Gregor

Bekræftet

Jeg lagde mærke til virkningerne med det samme! Efter bare et glas Keto Drink, bemærkede jeg, at min energi var vendt tilbage, og jeg var mere samlet på arbejdet.

...Læs mere

image

Fabio

Bekræftet

Siden jeg brugte Keto Drink, har jeg det bedre i min krop. Jeg har meget energi, så nogle gange går jeg i motioncenter i min frokostpause.

...Læs mere

image

Fabio

Bekræftet

Min krops umiddelbare tendens til at akkumulere fedtvæv på hofter og mave, så snart jeg laver en fejl, er ophørt. Også nu føler jeg mig meget lettere, og jeg er ikke så hævet som før!

...Læs mere

image

Tea

Bekræftet

Jeg træner op til 6 gange om ugen, og forbrug af PowGen -produkter hjælper mig så meget! De reducerer træthed under træning og muskelsmerter efter. For ikke at nævne, at de også har hjulpet mig med at tabe fedt, øge muskelmassen og forbedre definitionen.

...Læs mere

image

Andrea

Bekræftet

Efter lidt mindre end en måned kunne jeg ikke kun se de første resultater, men også føle dem! Med daglige træninger og L-carnitin Max Power har jeg tabt 3 kg og 4 cm fra min talje.

...Læs mere

image

Žan

Bekræftet

På grund af et meget anstrengende job og næsten daglige træninger er regenerering en gylden ting. Jeg bemærker en mangel på styrke og energi meget hurtigt, så jeg har brug for en kombination af BCAA'er, L-Carnitine og Creatine.

...Læs mere

image

Štefan

Bekræftet

Muscle Up pakken med BCAA, L-Carnitine og Creatine Monohydrate hjælper mig med at forberede mig bedre til sæsonen. Det er vigtigt, at jeg regenererer godt under løb og træningssessioner, da dette er nøglen til en god løbetur.

...Læs mere

image

Dominik

Bekræftet

Jeg er studerende, og jeg konkurrerer i vægtløftning. På grund af de anstrengende træninger valgte jeg BCAA og Keto Drink, som giver større træningseffektivitet og dermed giver mig energi hele dagen.

...Læs mere