Rigtige mennesker, rigtige historier!

Sensilab har over 3,5 millioner tilfredse kunder i hele Europa - mænd og kvinder i alle aldre, der bekymrer sig om deres helbred, og som gerne deler deres erfaringer for at hjælpe andre med at opnå de samme gode resultater. Bliv inspireret, du også!

image

Andrea

Bekræftet

Efter lidt mindre end en måned kunne jeg ikke kun se de første resultater, men også føle dem! Med daglige træninger og L-carnitin Max Power har jeg tabt 3 kg og 4 cm fra min talje.

...Læs mere

image

Žan

Bekræftet

På grund af det meget hårde arbejde og næsten daglige træning er regenerering en gylden ting. Jeg bemærker en mangel på styrke og energi meget hurtigt, så jeg har akut brug for en kombination af BCAA'er, L-carnitin og Kreatin.

...Læs mere

image

Štefan

Bekræftet

Pakken med BCAA, L-Carnitine og Creatine Monohydrat hjælper mig med at forberede mig bedre til sæsonen. Det er vigtigt, at jeg regenererer godt under løb og træningssessioner, da dette er nøglen til en god tur.

...Læs mere

image

Fabio

Bekræftet

Min krops umiddelbare tendens til at akkumulere fedtvæv på hofter og mave, ved den mindste lille afvigelse i min kost er forsvundet. Derudover føler jeg mig nu meget lettere, og jeg er ikke længere hævet som før!

...Læs mere

image

Rosario

Bekræftet

Med Turbo Fix lagde jeg straks mærke til, at vandretentionen faldt, men de mest mærkbare ændringer havde jeg efter 1 måned, da jeg bemærkede, hvor meget min vægt var faldet: Jeg gik fra 83 til 78 kilo på 30 dage!

...Læs mere

image

Alfonso

Bekræftet

Jeg har ikke længere hævelse, og min vægt er faldet med 10 kg. Jeg er virkelig tilfreds med de første ændringer.

...Læs mere

image

Duško

Bekræftet

Takket være Keto Drink føler jeg mindre behov for sukker, og jeg føler mig ikke sulten om morgenen. Jeg har også bemærket et tab af ekstra fedt, hvilket gør hver træning endnu lettere og forbedrer min præstation. Jeg har det bare godt, så Jeg vil helt klart anbefale produkterne til alle!

...Læs mere

image

Dominik

Bekræftet

Jeg er en studerende og en slovakisk repræsentant i styrkeløft. På grund af vanskelig træning valgte jeg BCAA og Keto Drink, der hjælper mig med at give den bedste præstation. Takket være appelsin- og ananassmagen nyder jeg en velsmagende drik hver dag, og jeg er stadig fuld af energi.

...Læs mere