Sådan undgås tør hud, rynker og andre vintersyndere

Vinteren er her og med den mange glæder vi elsker ved den – men desværre er vintertid ofte lig med hudproblemer. Mens de fleste af os oplever almindelig tør hud, er mange mennesker heller ikke fremmede for vinterrødme, vindbrand, skællet hovedbund, sprukne læber og eksem.

En af konsekvenserne af manglen på fugt er endda en stigning i rynker og fine linjer! Huden er ikke i stand til at holde på vandet så godt om vinteren på grund af faldet i fugtighed, hvilket resulterer i tør hud og rynker i vintervejret.

Selvom vi ikke kan undslippe hårdt vejr kombineret med indendørs opvarmning, er det, vi kan gøre, at forstå, hvad der forårsager de mest almindelige tilstande, og tage skridt til at få en sund hud længe efter, at sæsonen er slut.

Vinteren er hård for din hud

Du ved, at vinterbeskyttelse af din hud er et must, da hårdere vejrforhold kan alvorligt påvirke vores huds sundhed og udseende:

  • Kold luft har meget mindre fugt end varm luft. Uanset om det er hud, negle eller hår, falder mængden af ​​fugt, de kan holde på om vinteren.
  • De stærke vintervinde udtørrer huden endnu mere og får den af ​​væske, der kræves til den sommerglød.
  • Indendørs varme er åh-så behagelig om vinteren, men den reducerede fugtigheden i luften og i vores væv, og fjerner huden for dens naturlige, fugtgivende olier.
  • Varme bruse- og karbade kan også beskadige hudens overflade.
  • Vintertøj er også noget, der kan bidrage til tør, kløende hud.

Hvordan kan man forhindre hudproblemer fra vinterens kulde

Først og fremmest bør vi tilpasse hudplejen - en mere beskyttende fugtighedscreme er afgørende. At drikke rigeligt med vand hjælper også, ligesom det gør at bruge en luftfugter i de rum, vi tilbringer mest tid i. At holde varmen er en let sag, men vi kan stadig begrænse vores eksponering for overdreven varme.

Ovenstående er skridt i den rigtige retning, men der er en anden vigtig brik i puslespillet, som ofte bliver ignoreret...

Kollagen til undsætning

Kollagen, det udbredte protein i vores krop, findes i forskellige bindevæv, såsom muskler, sener og ledbånd, samt i blodkar, tænder, knogler og hud. Det hjælper også vores hår og negle med at vokse og er ansvarlig for vores huds velvære. Kort sagt, kollagen er limen, der holder vores kroppe sammen. 

Desværre begynder vores kollagenproduktion allerede i en alder af 25 at aftage, hvilket betyder, at det skal udskiftes. Det anslås, at vi mister op til 1% af kollagen om året, og vi kan desværre ikke erstatte det helt uden kosttilskud.

SlimJOYs Skønhed & Vægttab 24/7 pakke adresserer netop dette problem og giver huden det, den har mest brug for.

Produkterne indeholder patenterede ingredienser:

  • Ovoderm® øger hudens fasthed med op til 51%* og elasticiteten med op til 25%*
  • Det er klinisk** bevist, at Naticol® reducerer rynker med op til 16,5%* efter 12 uger, øger hudens udstråling og forbedrer hudens hydrering

Takket være disse er Collagen Fat Burner og Collagen Night Burner ekstremt effektive.

Vores kunder er enige om, at regelmæssig brug af Collagen Fat Burner og Collagen Night Burner kan have hudforyngende effekter. Undersøgelser har vist, at kapslerne øger hudens fasthed og elasticitet, hvilket er gode nyheder, hvis du vil have den ungdommelige, rynkefri hud igen – hele året rundt!

Og ja, der er stadig tid til at sige farvel til tør hud, rynker og andre vintersyndere inden for få uger og nyde denne smukke sæson fuldt ud.

*Ansvarsfraskrivelse: Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller alvorlig sygdom. Det er vigtigt at opretholde en afbalanceret kost og en sund livsstil.

Produkter til dig

KOMPLET LØSNING
-71%
Tilbudspris 299,00 kr. Normal pris 1.025,00 kr.
Se produkt