Varme drikke til kolde dage

Den mest magiske tid på året er næsten rundt om hjørnet! Kan du dufte de vidunderlige friskbagte småkager, lækre honningkager og varm kakao? Mmm, så hyggeligt. Ud over disse smukke øjeblikke samler denne tid på året desværre ofte de irriterende ekstra kilo.

Men ikke i år? Hvorfor vente på at blive slank og fit til næste år, når du kan opnå det selv i den koldeste sæson og beholde den med succes på trods af alle de dejlige og lækre godter!

Vi har forberedt 5 fremragende varme drikke til dig, der ikke kun er lækre, men også styrker dit immunforsvar, bidrager til dit velbefindende og hjælper dig med vægttab.

Her er et udvalg af de fem bedste drinks til at øge dit immunforsvar på kolde dage i den kommende vinter:

1. Ingefær te

Takket være de mange sundhedsmæssige fordele bør varm ingefærte blive din daglige ledsager i efteråret og vinteren. Te fremmer fordøjelsen, fremskynder stofskiftet, kan lindre ondt i halsen, bekæmpe forkølelse og hjælpe mod kvalme.

Læg blot et par tynde skiver ingefær i et krus, tilsæt kogende vand og vent i ca. 10 minutter. Tilsæt honning hvis du ønsker den lidt sødere og nyd den.

2. Gurkemejemælk

”Den gyldne mælk", som gurkemejemælk ofte kaldes, er rig på antioxidanter, jern og sunde fedtstoffer, og kan styrke immunforsvaret, stimulere fordøjelsen, hjælpe med søvnforstyrrelser osv. - Så et helt sikkert must-have for den kolde tid!

Hæl mælken (efter eget valg) i en gryde, og opvarm - kog ikke! Tilsæt ingefærskiver og gurkemejepulveret og rør godt. Tilsæt lidt honning og lad det simre i et par minutter.

3. Matcha

Matcha te er ikke bare en grøn pick-me-up, der smager godt. Teen fremmer også din sundhed, beskytter celler og hjælper med vægttab takket være katekinerne som Matcha te indeholder.

Læg 1 - 2 g matcha pulver i en skål og hæld varmt vand over det. Vandet bør ikke være for varmt (70-80 °C er bedst), da dette vil medføre, at mange værdifulde ingredienser mister deres styrke.

4. SlimTEA 24/7

Vores kraftfulde te-duo indeholder naturlige ingredienser, der hjælper dig med vægttab og få dig til at føle dig godt tilpas. Live & Slim Tea er den perfekte morgen te, som vil give energi og øge dit stofskifte. Sleep & Slim Tea aften te dæmper den sene madtrang, hjælper detox af kroppen og sikrer en dyb og god søvn.

Hæld frisk varmt vand (70-80 °C) i en kop med en tepose og lad det trække i 5 minutter. Vi anbefaler at bruge en tepose til en kop, helst to kopper om dagen for at opnå de bedste resultater - en kop Live & Slim om morgenen og en kop Sleep & Slim om aftenen.

5. Slimmiccino

En kaffe, der ikke kun smager godt, men også hjælper dig med vægttab. Den nedsætter trangen til mad, hæmmer fedtophobning og giver dig et ekstra energiskud Indeholder kun 8 kalorier pr. Kop og sukkerfri.

Opløs pulveret (1 pose) i 100 ml varmt vand, bland godt og nyd din nye yndlingskaffe, som den er, med lidt mælk eller pift den op med en kanelstang!

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig