Vægttab i overgangsalderen

Som kvinde kan du have sværere ved at kontrollere din vægt, når du kommer i overgangsalderen, og endda meget tidligere! Hvis du også synes, at aldring og hormonelle forandringer synes at arbejde imod dig, har vi en lille hemmelighed at dele...

Med nogle få enkle livsstilsændringer er det helt muligt at forebygge vægtøgning og tabe sig i overgangsalderen. Desuden har vi et fantastisk produkt mod overgangsaldersymptomer, som kan hjælpe dig i gang og få din vægt under kontrol!

Hvordan overgangsalderen påvirker din vægt

Når en kvinde ikke har haft nogen menstruationscyklus i 12 måneder, er hun officielt i overgangsalderen. Men kroppen gennemgår store hormonelle forandringer allerede inden da, i den periode, der kaldes perimenopause eller præmenopause, som kan begynde op til 10 år før overgangsalderen.

I begge tilfælde falder niveauet af kønshormoner. Faldende østrogenniveauer er særligt problematiske, fordi dette hormon ikke kun styrer den reproduktive sundhed, men også stofskiftet, humøret og endda det mønster, hvormed kroppen lagrer fedt. Som regel flytter fedtlagringen sig til maveområdet, hvilket resulterer i en æbleformet silhuet.

De hormonelle ændringer kombineret med den naturlige aldringsproces fører til tab af muskelmasse, hvilket resulterer i nedsat kalorieforbrænding og vægtøgning. Og dette er endda før andre (præ)overgangsalderproblemer begynder at påvirke kroppen.

Hvis du har fået nye udfordringer med din vægt, kan MenoPause Slimming Support hjælpe dig med at opnå din ønskede fysik ved at arbejde med din specifikke hormonprofil!

Hvordan symptomerne på (præ)overgangsalderen bidrager til vægtøgning

Overgangsalderen kan forårsage en række symptomer, som også bidrager til vægtøgning. De mest almindelige omfatter:

 • Søvnproblemer
 • Svedeture om natten
 • Humørsvingninger
 • Langsom stofskifte

Sandheden er, at hvert af disse symptomer kan føre til vægtøgning i sig selv. Nattesved er for eksempel en belastning for din krop og kan betyde, at du ikke får nok søvn - noget, du måske allerede får for lidt af i forvejen. Og vidste du, at blot én ekstra times kvalitetssøvn er forbundet med at spise hele 270 færre kalorier om dagen?

På grund af de hormonelle ændringer oplever du sandsynligvis også humørsvingninger, og når du er træt og irritabel, har du naturligvis tendens til at få ekstra trang og ofte træffe dårligere valg af mad, når du er træt og irritabel.

Som kvinde er det vigtigt at være opmærksom på disse ændringer og forsøge at håndtere symptomerne og opretholde en sund vægt. Lad os hjælpe dig gennem (præ)overgangsalderens toppe og lavpunkter, så du kan føle dig meresom dig selv igen og få styr på din vægt.

MenoPause Slimming Support behandler symptomerne og lindrer ubehaget, samtidig med at det fremmer dit vægttab.

Beskyttelse af kroppens balance!

En sund og afbalanceret kost og regelmæssig motion kan effektivt hjælpe med at håndtere symptomer i overgangsalderen, bevare muskelmassen, støtte stofskiftet, forebygge vægtøgning og fremme vægttab i denne særlige tid af livet.

Vi anbefaler yderligere støtte i form af kosttilskud af høj kvalitet såsom MenoPause Slimming Support. Det lindrer symptomerne og hjælper med at gøre din (præ)overgangsalder mere behagelig:

 • Reducerer præmenopausale og menopausale symptomer med op til 2* gange.
 • Øger fordøjelsen
 • Forbedrer søvn
 • Reducerer hedeture og svedeture om natten**.
 • Fremmer vægtstyring 

Vælg MenoPause Slimming Support for at få en slankere talje og øget selvtillid - nu til en særpris!

*Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra de resultater, der er beskrevet på hjemmesiden.

**Kilder:

 1. Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.

 2. Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext

Produkter til dig

HORMONEL STØTTE
-60%
Tilbudspris 60,00 kr. Normal pris 149,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig