Victoria: kampen mod overvægt!

"Det var en sand sejr efter alle de mange år med skuffelse: I løbet af en måned formåede jeg at transformere min krop og få nok motivation til at fortsætte med den sunde kost."

Victoria er 30 år gammel, og som hendes navn antyder, er hun en rigtig vinder!

Efter flere års kamp med overvægt opnåede hun de ønskede resultater med SlimJOY-produkter**:28* dage tabte hun 11 kg* og mistede 16 cm fra sin talje*, hvilket gjorde hende til vinderen af ​​den udfordring, der blev organiseret af SlimJOY. Victoria er begejstret for SlimJOY-produkterne og siger, at hun ønsker at fortsætte med at bruge dem for at opnå den vægt, hun ønsker.

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Der er 3 grundlæggende elementer for vægttabs-success:

1. Bevidsthed om at ville ændre sig

2. Planlægning

3. Udholdenhed.

Victoria, en bioteknologisk ingeniør, der vidste, at hun var nødt til at ændre sin livsstil, pga sit helbred, SlimJOY-produkter** kom ind i hendes liv på det rigtige tidspunkt. Victoria tog beslutningen: "Jeg ved, at ​​jeg er i starten af ​​kampen mod de mange kilo, men jeg valgte den rigtige vej, da jeg nåede skillevejen i mit liv, hvor jeg var nødt til at vælge om det skulle være selvmedlidenhed eller handing. I stedet for at have medlidenhed for mig selv, besluttede jeg at handle. Så mange mennesker i dag lider af de farer og sygdomme, der er forbundet med fedme, så jeg besluttede, at jeg skulle gøre noget, før det var for sent."

Ændring kom hurtigt!

Vi ved alle, at den sværeste del er at komme i gang, men det var ikke for Victoria. “Ved hjælp af SlimJOY-produkterne** havde jeg mere energi og motivation. Fra de første dage bemærkede jeg en ændring, jeg havde meget mere energi og jeg sov bedre, jeg følte mig godt tilpas og begyndte endda til zumba!"

3 kg om ugen i en måned!*

Da Victoria begyndte at bruge SlimJOY-produkterne**, vejede hun 80 kg*, dvs. hun vejede 34 kg* for meget. Først kunne hun ikke tro det. Victoria fortæller os: "Jeg tabte 3 kg om ugen* i den første måned. Fra 80 kg til 69 kg på 28 dage!* SlimJOY-produkterne** har undertrykt min appetit og fremskyndet min stofskifte. "Husk også, at alle omkring dig bemærker ændringerne og opfordrer dig til at fortsætte.

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

"Jeg ved godt, hvad det betyder at være overvægtig"

Victoria er glad nu, men husker stadig, hvor svært det var, da hun var overvægtig: "Jeg ved godt, hvad det betyder at have så mange ekstra kilo og alle de problemer, man kan have på grund af overvægt. Jeg kunne skrive en bog om angst, som det dagligt forårsagede. Det er ikke let at ændre sig, og hvis nogen siger andet, har de sandsynligvis aldrig haft et lignende problem."

"Dette er blot begyndelsen"

Victoria er tilfreds med resultaterne af de første 28 dage af SlimJOY-udfordringen**. Hun vil fortsætte, indtil hun har opnået den ønskede vægt. Fortsætte med det, hun har lært, ved at fortsætte med at føre en sund livsstil og tage SlimJOY-produkterne: "Jeg anbefaler SlimJOY-produkterne til dem, der ønsker at starte en sund livsstil og finde støtte i vægttab!"

**[Kunden brugte en tidligere udgave af dette produkt. Prøv den forbedrede version nu!]

Produkter til dig

24-7 FEDTFORBRÆNDER
-62%
Tilbudspris 199,00 kr. Normal pris 528,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig