Mød Victoria, vinderen af vores 28-dages udfordring!

Victoria deltog i SlimJOY's 28 dages vægttabsudfordring og vandt! Hun har tabt i alt 13,5* kg og har inspireret os alle hos SlimJOY med sin historie. Tag del i hendes rejse og bliv inspireret, du også!

"Med de rette kosttilskud og viljestyrke kan alle få succes" 

Jeg er 39 år gammel, og i min fritid nyder jeg at have havearbejde, rejse, passe forladte dyr og læse. Mine hormonelleproblemer har altid forhindretmigi at tabe mig. Jeg var irriteret over min størrelse og ville gerne kunne gå i mere figursyet tøj som andre kvinder gør.  

Jeg besluttede mig, at jeg virkelig skulle prøve at tabe mig, for ikke alene følte jeg mig utilpas i min egen krop, men jeg fik også at vide at det ville være godt for mit generelle helbred at tabe mig.  

Jeg har altid hørt folk sige, at det er meget sværere at tabe sig, jo ældre vi bliver, men SlimJOY har vist mig, at det ikke er sandt, og at alle kan lykkes med de rigtige kosttilskud og målrettethed!

SlimJOY til undsætning! 

Jeg hørte om SlimJOY's 28-dages udfordring via en e-mail, og det var lige det incitament, jeg havde brug for til at ændre min livsstil og begynde at bruge de produkter jeg allerede havde købt på lager! Min familie opfordrede mig til at deltage.  

De sagde, at det ville være godt at vide, at andre mennesker var på samme vej og det gav mig ekstraselvtillid.  Bare det at vide at jeg ikke var alene har styrket min selvtillid til i det mindste at give denne udfordring et ordentligt forsøg.  

"Min største udfordring var at ændre mine spisevaner" 

Min største udfordring i løbet af de 28 dage var at ændre mine spisevaner og erstatte visse fødevarer med bedre alternativer. Jeg begyndte at lave blomkålsris i stedet for almindelige ris, brugte et naturligt sødemiddel og droppede helt sukker. Jeg besluttede også at prøve at spise færre kulhydrater.  

Jeg var lidt stresset i starten for det er aldrig let at ændre noget især ikke at ændre sine daglige spisevaner. Det var muligt for mig at reducere stressen ved at tage SlimJOY Ashwagandha hver dag, og det hjalp ikke kun på stressen, men jeg begyndte også at sove bedre, hvilket er helt uden pris.  

"Jeg begyndte at mærke en forskel allerede efter et par dage" 

Jeg begyndte at mærke en forskel allerede efter få dage, jeg føltes mindre oppustet og besluttede mig for kun at veje mig en gang om ugen. Det der fascinerede mig, var at selv om jeg måske ikke havde tabt mig så meget som jeg havde håbet på i uge 2*, så var mine mål stadig reduceret

Jeg tror at kombinationen af alle de SlimJOY-produkter jeg brugte helt sikkert hjalp mig med at slippe af med overskydende væske! :) 

Victoria tabte sig i alt 13,6* kg: "Jeg føler, at jeg har tabt mig endnu mere" 

Ved afslutningen af udfordringen havde jeg tabt i alt 13,6* kg, men jeg føler at jeg har tabt endnu mere, fordi jeg ikke længere er så oppustet af al den overskydende væske.  Jeg anbefaler alle der lider af det samme problem, at prøve SlimJOY-produkterne og se resultaterne med egne øjne! 

Mine yndlingsprodukter fra SlimJOY er CarbBlock EXTREME, WaterOut Shots og Ashwagandha.  Jeg sikrede mig at supplere med Super Green Mix Drink for at få lidt ekstra næring, og jeg kan virkelig godt lide virkningerne af CiderCleanse EXTREME, som helt klart har forbedret min fordøjelse og også hjulpet mig med at slippe af med de ekstra kilo.   

Jeg tror virkelig, at produkterne fra SlimJOY har bidraget til min succes, da jeg tidligere har forsøgt at tabe mig og simpelthen aldrig har fået de samme resultater, som da jeg brugte jeres produkter.  

"Jeg vil anbefale SlimJOY til alle!" 

Den største forandring jeg har oplevet er min selvtillid. Jeg ser ikke længere på tøj og bliver ked af det ved tanken om at det måske ikke passer. Jeg har meget mere energi og bliver ikke så let åndeløs længere.  Jeg vilhelt ærligt anbefale SlimJOY til alle

Jeg anbefaler især SlimJOY-produkter til alle der har brug for et ekstra boost til at starte deres vægtrejse. De produkter jeg bruger gør virkelig en forskel og har givet mig selvtillid til at fortsætte med at forbedre mit helbred.  

Følg Victorias opskrift på succes! 

Hvis Victoria gjorde det, kan du også gøre det! Dette er det perfekte tidspunkt at starte din vægtrejse, og SlimJOY er her for at tilbyde dig hjælp og støtte undervejs. Ved hjælp af vores produkter af høj kvalitet kan du nå dine vægtmål hurtigere og lettere: 

  • WaterOut XXL for at slippe af med vandvægt og cellulite 
  • FatBurn XXL for at gøre din krop til en fedtforbrændingsmaskine 
  • AdipoBurn XXL til at bekæmpe mavefedt og forhindre yo-yo effekten** 
  • Sleep & Slim Tea En aften te, der stopper madsult, hjælper mod stress og giver bedre søvn!

*Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.