34-årige Thomas om rejsen fra XL til M

Som så mange andre havde Thomas reelle problemer med at slippe af med mavefedtet. Det er en af ​​de mest vanskelige dele af et vægttab og årsagerne er mange, en af ​​de mest almindelige årsager er stress.Thomas formåede at bekæmpe mavefedtet og overvægten. Nu deler han sin historie.

Fedme

Jeg hedder Thomas og er 34 år gammel. Jeg arbejder som fuldtidsvejleder fra 8:00 til 17:00, i fritiden går jeg normalt i motionscenter, samt træner lidt derhjemme. Jeg var slank, men fik problemer med at være overvægtig og min runde mave. Jeg har altid set sådan ud. Jeg blev træt af min krop fordi jeg havde svært ved at udføre en længere gåtur eller løbetur.

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Deprimeret og træt

deprimeret og træt på grund af mit udseende. Jeg fandt Slimjoy online. Jeg var nødt til at begynde, at bruge produkt for at hjælpe mig med at tabe mig. Det var de naturlige ingredienser, der overbeviste mig om at prøve produkterne.

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstill.]

En måned

Efter en måned* med SlimJoy** bemærkede jeg, at jeg havde tabt mig 6 kg* *. Min tøjstørrelse gik fra XL til L og nu efter tre måneder* er jeg M i tøjstørrelse.

* [Resultaterne kan variere efter person. For at tabe sig er det vigtigt at have en varieret diæt og en sund livsstil.]

Lettelsen

Jeg følte mig lettere og var sluppet af med hævelse og oppustethed. Den vigtigste ændring, jeg bemærkede, var reduktionen af min runde mave. Jeg føler, at min krop er blevet slankere og lettere.

Jeg har fået mere energi og bedre selvtillid.

Thomas, Mange tak for at dele din historie med os. Det er virkeligt imponerende og vil inspirere mange andre der er i en lignende situation. Tillykke med din succes og vi i SlimJOY er overbeviste om, at du vil opnå alt, hvad du stræber efter i livet med den styrke, du besidder. Mange hilsener Camilla fra Kunedservice & Cecilia fra redaktionen

Adiposlim & WaterOut** hjalp Thomas og tusinder andre med vægtproblemer. Naturlige ingredienser af højeste kvalitet valgt og sammensat af vores eksperter. Er du klar?

* [Resultaterne kan variere efter person. For at tabe sig er det vigtigt at have en varieret diæt og en sund livsstil.]

**[Kunden brugte den tidligere version, nu kaldet AdipoBurn EXTREME.]

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig