Sabina: "Handling skaber handling - mottoet, der ændrede mit liv"

Hej, alle sammen! Mit navn er Sabina. Jeg er 38 år gammel og business coach og ejer af en succesfuld virksomhed. Men for ikke så længe siden var jeg bare en almindelig person med lavt selvværd, som følte sig ulykkelig og utilfreds med sit udseende. Jeg fandt en måde at ændre mit liv på, og nu vil jeg dele den med dig. Er du nysgerrig? Så læs videre...

Razpotje

Jeg var et buttet barn, som til sidst voksede sig til en buttet voksen. Jeg har aldrig været interesseret i sport, aldrig dyrket sport, og jeg havde forfærdelige spisevaner. Jeg var for doven til at lave mad og vidste ikke engang, hvor vigtigt det er at spise sundt.

Jeg sad længe om aftenen og scrollede gennem mine sociale medier og beundrede alle de smukke og succesfulde kvinder, jeg så - skuespillerinder, modeller, kvinder med perfekte kroppe, perfekt hud og endda perfekte karrierer. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg følte mig grim, tyk og ulykkelig. Jeg drømte om forandring, men vidste ikke, hvor jeg skulle starte.

Trafikproppen, der satte alt i gang...

En dag sad jeg fast i trafikken på vej hjem fra endnu en forfærdelig dag på arbejdet, som jeg hadede. Jeg forsøgte at finde noget god musik i radioen for at få tiden til at gå, men til sidst valgte jeg en podcast.

Jeg blev straks fascineret, da jeg hørte værten tale om mindset, motivation og hvordan man får det, man gerne vil have. Det fik mig til at reflektere over, hvad jeg VIRKELIG gerne ville. At få det bedre med mig selv, tabe mig, føle mig mere selvsikker, være lykkeligere og finde en karriere, som jeg nød mere ... Ligesom alle de succesfulde kvinder, jeg fulgte online. Men HVORDAN? Den slags liv havde altid virket uden for rækkevidde.

Ordene, der ændrede alt

Mens jeg tænkte på alt dette, sagde oplægsholderen noget, der ville ændre mit liv: "Handling skaber handling! Det betyder ikke noget, hvad dit mål er - gå i gang og arbejd hen imod din drøm. Hver lille handling fører til flere handlinger, og det kan være en stor kilde til motivation til at fortsætte!"

Og ved du hvad? Det var præcis, hvad jeg havde brug for at høre. Det kan virke småt og ubetydeligt, men det var en trigger for mig. Da jeg kom hjem efter et par frustrerende timer i trafikken, besluttede jeg mig for at prøve denne metode. I stedet for at ligge på sofaen og se tv, begyndte jeg at søge på nettet efter råd om selvtillid og vægttab.

Jeg ved godt, at det ikke lyder som noget særligt, men tro det eller ej, det virkede! Jeg fandt en masse interessant information, artikler og motiverende indlæg. Det fik mig til sidst til at tage det næste skridt. Og så det næste, og det næste, og det næste - mod den forandring, jeg så desperat havde brug for.

Hvad har jeg lært undervejs?

Vidste du, at du ikke behøver at sulte dig, kun spise salat eller løbe 10 kilometer om dagen for at tabe dig? Det kan være meget enklere end det. Og hvordan? Jo, gennem BALANCE og KONTINUITET.

Hvad mener jeg med "BALANCE"? Det er ret enkelt - for meget af noget er ikke godt.

Jeg har altid troet, at jeg var nødt til at ofre alt det, jeg elsker, for at få min drømmekrop. Kinesisk mad, burgere, chokolade, vin...

Men hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at du kan spise og drikke, hvad du vil, og stadig tabe dig og forbedre dit velbefindende? Som sagt handler det om balance og om at skabe sunde spisevaner, der kan opretholdes på lang sigt.

Glem alt om modediæter - ananasdiæten, kaffediæten, keto-diæten og hvem ved, hvad der ellers findes af diæter derude. De giver måske kortsigtede resultater, men med tiden vil du sandsynligvis tage al den vægt på, du har tabt, og mere til. Den frygtede yoyo-effekt er ødelæggende for de fleste vægttabsforsøg...

Så hvad er alternativet?

Start i det små, med små ændringer. Spis kun en skive brød til morgenmad i stedet for to, og tilsæt lidt ekstra frugt, så du bliver mæt. Byt nogle af kartoflerne på din tallerken ud med andre grøntsager til frokost. Drop det glas vin, du plejer at drikke til aftensmaden, og drik i stedet en kop urtete. Tag trapperne i stedet for elevatoren, eller endnu bedre, stå af bussen et stop før og gå det sidste stykke.

Jeg garanterer, at når du begynder at foretage disse små ændringer, vil du snart se og mærke forskellen. Det vil til gengæld motivere dig til at fortsætte og gøre endnu mere. Det bliver ikke nemmere end det!

Jeg har selv prøvet denne tilgang, og ved du hvad? Jeg spiste bedre for hver dag, der gik. Jeg opdagede nye opskrifter og lækker mad, som jeg slet ikke vidste eksisterede. Jeg kunne stadig nyde pizza, øl og chokolade i moderate mængder uden at føle mig skyldig. Jeg afbalancerede de fødevarer, der var gode for mig, med mine skyldige fornøjelser. Og vigtigst af alt, jeg var KONSISTENT.

Der er bare en hage ved det..

Mine nye sunde vaner gav hurtigt pote - jeg tabte mig, min fordøjelse blev bedre, og jeg følte ikke behov for at snacke hele tiden. Alt sammen fordi jeg lavede bedre mad! Jeg følte mig snart motiveret nok til at tage det næste skridt og begynde at træne. Jeg begyndte at løbe regelmæssigt og gå i fitnesscenter et par gange om ugen.

Men snart nåede jeg et vægtplateau, noget du sikkert vil genkende, hvis du nogensinde har prøvet at tabe dig. Vægten har en tendens til at falde ret hurtigt i starten, men til sidst når man et frustrerende punkt, hvor det, man gjorde i begyndelsen, ikke længere er nok.

Jeg vidste, at jeg havde brug for noget, der kunne hjælpe mig videre...

Fedtforbrænderen, der hjalp mig med at frigøre min indre styrke

Da jeg begyndte at træne mere regelmæssigt, indså jeg, at jeg i stigende grad kæmpede med at holde mit energiniveau oppe. Jeg vidste, at det var den største hindring for mine fremskridt. Min bror, som er en rigtig træningsrotte, anbefalede, at jeg prøvede en pre-workout for at booste præstationen og fedtforbrændingen. Jeg prøvede et gelprodukt, han foreslog, og det var super effektivt - jeg følte mig helt ustoppelig og løb meget hurtigere på min almindelige løbetur.

Men det var utroligt ulækkert. Alene lugten gav mig kvalme. Jeg var sikker på, at der måtte være et bedre alternativ derude, og efter en grundig søgning på internettet fandt jeg heldigvis en løsning. Et produkt, der var endnu mere effektivt og smagte fantastisk: FatBurn XXL från SlimJOY.

Jeg har brugt det i et stykke tid nu og kan virkelig godt lide effekten. Den kraftfulde kombination af naturlige ingredienser får dig til at svede mere, have mere energi og opnå bedre resultater. Med andre ord hjælper den med at forbrænde uønskede fedtreserver hurtigere. Det er nemt at bruge og består af et pulver, der blandes med vand, så man får en lækker drik med mangosmag.

Du ved, hvad vi sagde om, at handling avler handling? Forestil dig alt det, du kunne opnå, hvis du også optimerede hvert skridt! Når det handler om at optimere fedtforbrændingen, er der intet, der slår FatBurn XXL. Det giver mig energi til at træne længere og hjælper mig med at restituere meget hurtigere bagefter, hvilket har gjort det meget nemmere at holde mig på sporet!

Og resultaterne?

Ved hjælp af SlimJOY og FatBurn XXL kom jeg endelig forbi mit vægtplateau og tabte yderligere 10* kg! Det føltes fantastisk at nå de mål, jeg havde sat mig, og endelig se de resultater, jeg så desperat havde ønsket mig. Det var lige, hvad jeg havde brug for til at forblive motiveret og holde fast i mine nye sunde vaner!

FatBurn XXL er stadig min favorit, men siden da har jeg prøvet flere andre SlimJOY-produkter, og jeg elsker det, de tilbyder - produkter med supereffektive naturlige ingredienser, der støtter dig, uanset hvor langt du er kommet på din vægttabsrejse. Jeg kan varmt anbefale at prøve det!

Nu har jeg den krop, jeg altid har drømt om, jeg føler mig mere selvsikker og har endelig fundet modet til at foretage flere ændringer i mit liv - herunder en ny karriere, som jeg nyder meget mere og føler er meget mere meningsfuld. Handling skaber handling - det er jeg et levende bevis på!

Vil du dele din egen succeshistorie?? SlimJOY ser frem til at modtage den på info@slimjoy.dk.

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.