Pia: "Lettere følelse og ingen hævelse"

Pia er en 43-årig kvinde på førtidspension, der lider af en sjælden neurologisk sygdom kaldet arvelig spastisk paraplegi og derfor er pensioneret. Pia led af hævelse i benene og maven, så hun besluttede at prøve WaterOut efter at have læst om dens naturlige ingredienser og virkning.

"Træningsudfordringer påvirker vægten"

For et par år siden gennemgik Pia en mavereduktion, der ændrede hendes liv. Hun mistede i alt 45 kilo og er dedikeret til at opretholde denne store ændring hver dag. Udfordringerne med træning påvirker vægten, og hun går i fitnesscenter efter bedste evne.

"Det er virkelig meget lettere"

WaterOut har en stor rolle at spille ved hævelse i kroppen og en stor indflydelse på livet. Hun siger, at hendes kropstype er en rund mave, og at der også samles væske i benene. WaterOut-drikken hjalp om den opsvulmet mave, da Pia så de positive effekter efter den første måned : "følelsen er virkelig meget lettere og bukserne passer bedre, humøret er bedre"

"Jeg tabte 1,5 kg og mistede 6 cm om taljen."*

WaterOut har hjulpet Pia på mange måder. Som helhed føler hun sig meget mere energisk, motiveret og tilpas når hun bruger produkterne. Hævelsen forsvandt fra benene. "Efter det første eksperiment fortsatte Pia med at bruge Waterout og siger, at resultaterne er forbedret endnu mere - i løbet af et par uger: "Jeg må sige, at du har fantastiske produkter. Jeg startede den 1. Juni. og en månede senere var der forsvundet 1,5 kg og 6 cm om taljen."*

Hævelse er en forbandelse især om sommeren

Frem for alt, væske skulle hjælpe mod hendes hævede fødder: "WaterOut har hjulpet mig meget med dette, fordi hævelsen i fødderne er kraftigt reduceret og smerter færre, dette påvirker mine syge fødder på en positiv måde. Vejen er lettere nu! Hævelse er for mig en forbandelse, især på varme sommerdage, så det det at få det ud af min krop føles endnu bedre.”

Pia er meget tilfreds med produkterne. "Jeg vil bestemt fortsætte med at bruge WaterOut."

Diuretisk dehydrering drik WaterOut Extreme

WaterOut Extreme 3-i-1-effekt: Eliminerer hævelse, fremskynder vægttab og nedbryder cellulite. Den indeholder 8 naturlige ingredienser, der samtidig fremskynder fjernelse af overskydende væske og toksiner, men holder vigtige mineraler i kroppen.

WaterOut Extreme med naturlige ingredienser:

  • Øger fjernelsen af overskydende væske og toksiner med op til 27%*
  • Reducerer hævelse med op til 60%*
  • Hjælper med at tabe sig

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig