Patty: "Kiloene forsvandt hurtigt”

"Jeg arbejder som sygeplejerske. Det betyder, at jeg ofte ikke har tid til at spise, som jeg bør. Derfor begyndte jeg at tage på i vægt og jeg følte mig oppustet hele tiden," siger 30-årige Patty, mens hun beskriver hendes kamp mod kiloene. En god veninde anbefalede de nye vanddrivende kapsler WaterOut Strong NIGHT**, der fremskynder vægttab, fordi hun ønskede at se hurtige resultater.

**[Kunden brugte en tidligere udgave af dette produkt. Prøv den forbedrede version nu!]

"Jeg har kæmpet med vægten og kostvaner det meste af mit liv, ligesom de fleste kvinder," forklarer hun. "En hektisk arbejdsdag og ikke nok tid til at spise korrekt på arbejdspladsen førte til, at jeg tog på i vægt.

"Jeg følte mig ikke godt tilpas og var hele tiden oppustet og træt”

Patty, der også studerer, vidste at hun ikke ville få mere tid til at lave sunde måltider i den nærmeste fremtid. Men hun vidste også, at hun blev nødt til at gøre noget. “Overvægt påvirkede mit liv: Jeg følte mig ikke godt tilpas, jeg var konstant oppustet, træt og ude af form.

Dette var især mærkbart, når hun ville have en pause og gik en tur. "Når jeg har brug for tid til mig selv, går jeg en tur i naturen. Men når du hele tiden er forpustet, føles det ikke så godt.”

"Jeg har brug for noget, der virker med det samme, ellers mister jeg motivationen”

Patty besluttede sig for at prøve WaterOut Strong NIGHT**, efter at en veninde anbefalede produktet. "Hun fortalte mig, at det virkede hurtigere end noget andet, hun nogensinde havde prøvet. Jeg havde brug for noget, der var effektivt og nemt at bruge, ellers ville jeg ikke have motivation til at fortsætte - jeg kender mig selv lidt for godt.”

Patty elskede produktet: "Selvom jeg havde hørt mange gode ting om WaterOut**, var jeg stadig chokeret over, hvor hurtigt jeg så resultater!”

“Tallene på vægten var helt igennem inspirerende!”

Patty var mest lettet, da den konstante følelse af at være oppustet forsvandt. Og hun var positivt begejstret, da hun bemærkede, at hendes uniform ikke længere sad så stramt. "Det var disse håndgribelige resultater, som gav mig viljen til at fortsætte! Jeg kunne mærke, at min krop føltes lettere og fri for den ekstra væske. Kiloene forsvandt hurtigt. Jeg følte mig fantastisk godt tilpas.”

Hun følte sig ikke kun mindre oppustet og hævet, men fordøjelsen blev også meget bedre. "Det var et stykke tid siden, jeg følte, at alt fungerede, som det skulle. Det er en god følelse.

Patty elsker WaterOut**, som er blevet hendes allierede i kampen mod vægten: "Denne oplevelse har ændret mit liv på en positiv måde. Jeg har mod på livet igen, og jeg kan nu passe tøj, som jeg ikke har kunnet bruge i årevis! Nu er jeg en selvsikker kvinde!

**[Kunden brugte en udgået udgave af dette produkt. Prøv vores WaterOut EXTREME drik version nu!]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig