Nikola: "Jeg tabte mig næsten 7 kg *!"

Nikola er en 22-årig rejseelsker, som også bruger meget tid ved computeren på kontoret. Engang, på en tur til de østrigske bjerge, græd hun af udmattelse, hun besluttede, at noget skulle ændre sig i hendes liv...

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

"Min mor og jeg har et skønt forhold. Vi ligner begge meget hinanden af ​​udseende. Vi har begge store lår, balder og lidt ekstra vægt omkring maven. Vi kan begge godt lide at spise. Jeg plejer at spise , indtil der ikke er mere... og det er det største problem med min vægt. Jeg elsker det søde og min yndlingsmad er stegt ost og kroketter. Ligesom før jeg begyndte at tabe mig, ved jeg nu, at  jeg ikke har en god mæthedfornemmels, hvornår jeg er mæt.. i lang tid var mit motto klart: Jeg vil hellere spise godt..."

"Der var mange grunde til at begynde at lave noget, men jeg turde aldrig rigtig begynde. Alle kvinder i vores familie ser ens ud. Jeg har altid tænkt, at der ikke er noget, jeg kan gøre ved det, jeg har det i mine gener. Men da jeg satte mig ned og hele maven rullede ud, sagde jeg til mig selv: Nok!"

Sammen er vi stærke!

"Det, der hjalp  mig meget i starten, var min  mor. I en alder af 45 besluttede hun sig for at begynde at tabe sig sammen med mig. Vi var en støtte for hinanden. Men hvor skulle man begynde. Ingen af ​​os havde lyst til at tabe sig ved at motion. Så vi søgte hjælp blandt kosttilskud. Vi prøvede meget, men vi blev aldrig  tilfredse. Men da produkter fra SlimJOY dukkede op i en annonce, så skete der noget. Jeg læste annoncen og fandt ud af, hvilke produkter der kunne hjælpe mig..."

En ferie, der ændrede hendes liv.

"Da det skete, var jeg på ferie i Østrig. Min ven er en fantastisk bjergbestiger, og han elsker simpelthen bjergene, og jeg havde meget lyst at vandre i bjergene med ham. Men turen var for meget for mig. Jeg  kunne bare ikke klatre op til toppen af ​​bjerget med ham. Jeg græd og var så skuffet over mig selv. Efter en lang kamp op sagde jeg til mig selv på toppen af ​​bjerget: "Det her burde være bedre? Lettere?  Da jeg kom ned fra bjerget et andet problem rejste sig, mine ankler var helt forsvundet, mine ben varhævede at jeg næsten ikke kunne tage mine sko på. Jeg vil aldrig glemme den tur..."

Valget af produkt var åbenlyst for hende!

"Så da min mor og jeg først tænkte på, hvad vi skulle prøve fra SlimJOY, var valget WaterOut EKSTREMT indlysende for mig. Jeg drak 1 liter af denne hindbærdrik 10 dage i træk, hver morgen, hvilket blev en rutine, jeg   selv kunne lide. selvom jeg ikke engang var sikker på, at sådan noget kunne hjælpe. Mine ankler blev mindre hævede, selv efter vandreture. Den oppustethed, der generede mig, forsvandt også, og det bedste af det hele var, at jeg ikke havde nogen sød tand længere. WaterOut EXTREME er mit yndlingsprodukt fra SlimJOY.

Efter succesen med WaterOut begyndte jeg at tænke på næste skridt... Hvilken fysisk aktivitet jeg skulle vælge. Mor begyndte at sjippe, og jeg begyndte at løbe.

Jeg ville have noget, der ville støtte min indsats med at løbe! Mor ville teste  AdipoBurn EXTREME**. Jeg købte FatBurn EXTREME, som jeg drak inden jeg løb. Jeg følte det, som om nogen fulgte efter mig, som om nogen holdt min hånd under løbeturen og sagde: "Vi klarer det her, sammen er vi stærke!"

Efter ti dages brug tabte min mor og jeg begge omkring 1 kg* og et par centimeter omkring taljen*. Det var en stor succes for os, og vi vendte tilbage til SlimJOY igen. Jeg testede også Cellulite Attack og efter to måneders brug er jeg næsten fri for cellulite!

SlimJOYs produkter hjalp mig med at tabe hele 7 kg*! Nu har jeg omkring 53 kg, og jeg vil gerne tabe mig endnu mere! Jeg vil fortsætte med at bruge produkterne.

Det er vigtigt for mig at se godt ud. Jeg vil rejse, jeg vil tage billeder af de forskellige steder, og jeg vil have det godt.

Takket være SlimJOY lærte jeg at acceptere komplimenter, og jeg er meget gladere med mig selv.

Prøv de produkter, der hjalp Nikola! Du finder dem alle i Farvel Kilo! [30 dage]! Tab dig og byd velkommen til en slankere figur! Særtilbud, lige nu!

* Effekterne af at bruge produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra det, der er beskrevet på hjemmesiden. Formålet med vores produkter er ikke at forebygge eller behandle nogen sygdom.

** Kunden brugte den tidligere version, før kaldet AdipoSlim EXTREME.

Produkter til dig