Utrolige succeshistorier med WaterOut

Vi ville gerne dele nogle af vores absolutte yndlingshistorier gennem årene fra de kunder, der har brugt vores klare bestseller, WaterOut  i kombination med andre SlimJoy produkter.

Det er så populært, at vi hele tiden arbejder på at forbedre formlen og sætte liv i den med et nyt design.

Nedenfor deler vi også recessioner fra ældre versioner af WaterOut, men husk at - den nyeste - EXTREME version er den absolut stærkeste af alle, og giver endnu bedre resultater!

Tamara

Tamara brugte flere SlimJOY produkter til at bekæmpe den fedme, hun havde oparbejdet under sin graviditet. WaterOut** var en af ​​dem.

"Med WaterOut XXL** forsvandt oppustetheden i løbet af få dage. Jeg kunne næsten ikke tro, hvor hurtigt det forsvandt. Jeg fik straks mere energi, jeg var mere aktiv. Jeg følte mig som en anden person, 100% bedre."

Tiphany

Tiphany ønskede at dele sin SlimJOY oplevelse, der ændrede hendes liv.

"Takket være WaterOUT** tabte hun sig 10 kg*: “Jeg begyndte at bruge WaterOut og efter 2 uger* mærkede jeg allerede forskellen på min krop. Jeg følte mig lettere , holdt op med at spise mellemmåltider og var sjældent rigtig sulten. Jeg havde det meget bedre i min krop efter blot et par ugers brug.”

Thomas

Med WaterOut & og andre SlimJOY produkter lykkedes det Thomas at bekæmpe mavefedt og fedme.

“Jeg følte mig lettere og var sluppet af med hævelsen og oppustethed. Den vigtigste ændring, jeg bemærkede, var dog, at min mave blev mindre. Jeg føler, at min krop er blevet slankere og lettere.”

Yolandi

Yolanda nåede sit vægtmål.

“Alt jeg kan sige er WOW, jeg er virkelig overrasket over SlimJOYs produkter. Jeg har tabt mig 9,5 kg* på 3 uger* med de produkter, de anbefalede.”

Brigita

Brigita tabte sig 9 kg* med lethed: "Kiloene forsvandt fra uge til uge."

Inden Brigita begyndte at bruge WaterOut XXL, havde hun følelsen af ​​stive fingre på hænderne og prikken i hånden hver morgen på grund af væske i kroppen. "Da jeg begyndte at drikke WaterOut XXL**, forsvandt den følelse på mindre end en uge* og jeg havde et meget bedre greb med mine hænder."

Noeleen

Noeleen er utrolig glad for SlimJOY ville have os til at dele hendes succes med dig.

"Jeg har tabt 11 kg* i alt med disse fantastiske produkter og vil ikke tøve et sekund med at anbefale dem."

Sylvie

Sylvie har også tabt sig med WaterOut, og resultatet er utroligt!

"Takket være WaterOut Strong** tabte jeg 69 kilopå halvandet år, og jeg har det meget bedre i min hud. Jeg har det nu meget bedre for mig selv: Jeg har renset min krop og fjernet giftstoffer og overskydende væske, jeg har det meget lettere!"

WaterOut - sig farvel til overskydende væske og uønsket vægt!

Denne hindbærsmagende, drik har en TRIPLE effekt:

  • Eliminerer op til 27%* overskydende væske og toksiner
  • Reducerer hævelse og oppustethed med op til 60%*
  • Minimerer cellulite

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

**Kunderne brugte dette produkt under navnet WaterOut. Prøv selv den nye og forbedret EXTREME.