Monika: "Ved hjælp af WaterOut blev min krop endelig samarbejdsvillig!"

Mit navn er Monika, jeg er mor til to børn og arbejder som træner i både skiløb og svømning. Jeg har været aktiv i sport hele mit liv og har også deltaget i fitnesskonkurrencer.

Min krop er pæreformet, jeg har større hofter og en smal talje, og min figur og livsstil har altid været en rollemodel og motivation for mine kunder.

I mange år havde jeg ingen problemer, indtil jeg skadede mit knæ, og så blev alt pludselig mere kompliceret ...

Pludselig tog jeg på i vægt!

Jeg fik et udslæt over hele kroppen, som kløede forfærdeligt, og ingen vidste rigtigt, hvordan de kunne hjælpe mig. Jeg fik en stor mængde kortikosteroider, som var den sidste udvej til at løse mine helbredsproblemer..

Men da udslættet sluttede, begyndte et rigtigt mareridt. Udslættet forsvandt, men min krop ændrede sig fuldstændig - på tre måneder tog jeg hele 36kg på*! Min krop begyndte at gemme store mængder væske, og jeg lignede næsten en ballon. Jeg kunne kun bruge klipklapper og hjemmesko, fordi mine ben var så hævede.

*Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Intet hjalp...

Mine kunder genkendte mig ikke. Jeg troede, at denne tilstand, ligesom den pludselig dukkede op efter 3 måneder, ville forsvinde efter yderligere 3 måneder, men jeg tog fejl! Ifølge læger hjalp produkterne ikke med at fjerne overskydende væske fra kroppen...

Jeg sagde til mig selv: ja, jeg er træner og kender min krop, jeg har god viden om ernæring og hvordan man træner... Men nej, min krop begyndte at opføre sig helt anderledes, den reagerede ikke på noget mere og mit job som træner pludselig blev truet. Det var svært for mig at tage en badedragt på og hoppe i poolen med børnene – jeg følte mig som en hval! :D

Jeg testede forskellige urter og teer, motionerede flittigt og fulgte en sund kost... Men fremskridtene gik meget langsomt – der gik et år og ændringen var virkelig minimal.

I løbet af den tid blev min datter gift, og jeg kunne ikke engang se på bryllupsbillederne. Jeg gik igennem sådan en deprimerende periode, fuld af hjælpeløshed. Jeg skulle vælge mellem fire størrelser større kjoler – de lignede telte.

Jeg opdagede WaterOut via Instagram!

På Instagram stødte jeg på en annonce for SlimJOY's produkter, og jeg blev særligt interesseret i WaterOut EXTREMEen drik til at fjerne overskydende væske fra kroppen.

Jeg sagde til mig selv, at jeg ikke havde noget at tabe, og at jeg ville prøve. Jeg ville bare prøve produktet, og prisen var bestemt til at betale.

Jeg bemærkede de første resultater overraskende hurtigt: efter bare en uge* følte jeg mig lettere, jeg havde mere energi, det var lettere at træne, og jeg var ikke længere forpustet (fordi kortikosteroider generelt er meget skadelige for kroppen).

*Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Min krop blev endelig samarbejdsvillig!

Efter at have brugt produkterne opdagede jeg, at min krop endelig blev samarbejdsvillig, hævelsen begyndte at aftage, og jeg fik energien tilbage. For mig var det virkelig et mirakel! Ændringerne blev bemærket af folk omkring mig, og det var et bevis for mig på, at jeg gik i den rigtige retning.

Efter 3 måneders regelmæssig brug af SlimJOY produkterne, tabte jeg mig hele 26 kilo*.

*Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Nu ved jeg, hvad der hjælper, og jeg kan anbefale det til mine kunder!

Som coach ved jeg, hvordan jeg skal rådgive mine klienter, der har samme eller lignende problemer. Jeg kan give dem råd og anbefale produkter, som jeg selv har prøvet og ved, at de virker. SlimJOY's produkter har ikke kun god smag, men lever også op til forventningerne.

Jeg føler mig glad og fuld af energi. Trods skeptiske kommentarer fra læger om, at mit problem ikke har nogen løsning, og at jeg skal vænne mig til situationen og hvordan kroppen gradvist vil komme af med den overskydende væske. Jeg har fundet en løsning på mit problem!

Jeg vil sige til alle med lignende problemer: Giv aldrig op.

MonicaProdukter til dig