Lucie: "Jeg tabte 24 kg!"

"Jeg har kæmpet med fedme hele mit liv!

Kun drastiske diæter har hjulpet mig med at tabe mig, men jeg tog altid på i vægt, så snart jeg stoppede med diæten... Og nogle gange endda mere end før."

"Jeg kunne ikke lide min refleksion!"

Konstant bekæmpelse af fedme tog hårdt på hendes selvtillid. "Jeg kunne ikke lide min krop, og jeg kunne ikke lide min refleksion. Min selvtillid var sunket til bunds. Med stort og hængende tøj gemte jeg min krop. Jeg følte mig uattraktiv og havde det rigtig dårligt med det.

Men Lucie fandt en måde at genvinde kontrollen over sin vægt. "Min krop har sagt nej til hvert eneste forsøg, jeg gjorde på at tabe mig - indtil jeg fandt SlimJOY. Deres produkter har virkelig hjulpet mig med at tabe mig uden ekstra diæt! "

"Jeg var meget imponeret over de naturlige ingredienser!"

"Jeg fandt dem via sociale medier og var meget imponeret over de naturlige ingredienser og hvor nemt det var at bruge produkterne!" Lucie valgte at teste de fleste produkter.

"Jeg har brugt AdipoSlim EXTREME** kapsler, der hæmmer jojo -effekten, i 4 måneder nu, samt WaterOut EXTREME, som hjalp mig af med den overskydende væske næsten med det samme. Jeg drikker  Cleanse Tea og den er virkelig effektiv!"

"Jeg har tabt 24 kg*!"

Lucie har også formået at ændre sin livsstil og bemærkede de første forbedringer efter en måneds brug af produkterne. 

"Jeg begyndte at træne med en personlig træner, lavede nogle ændringer i min kost og støttede produkterne fra SlimJOY - og jeg tabte mig hurtigt. Jeg havde så meget mere energi! Mine arme og ben er ikke længere hævede, og min mave er ikke længere oppustet.."

"Jeg har tabt mig 24* kg indtil videre! Jeg begynder at genvinde min selvtillid, der var begravet så dybt."

"Folk genkender mig ikke!"

"Alle har givet mig komplimenter for, hvor meget jeg har tabt mig! Jeg har ikke hørt andet end ros og støtte fra alle sider. Nogle genkender mig ikke engang!"

"Jeg har stadig lang vej igen, men jeg tror, ​​at med hjælp fra SlimJOY vil jeg fortsætte med at tabe mig."

SlimJOY - Den smarteste måde at tabe sig på

Hvis du leder efter en ægte kropstransformation som Lucies, så kan SlimJOY hjælpe dig med at kickstarte din vægttabsrejse. 

Vores Farvel kilo! [30 dages pakke] inkluderer Lucies favoritter: WaterOut EXTREME og AdipoBurn EXTREME

WaterOut EXTREME hjælper dig med at reducere din talje ved at skylle overskydende væske ud og reducere oppustethed, mens AdipoBurn EXTREME vil virke på dit mavefedt med det samme. 

Hjælp din krop med at forbrænde fedt endnu bedre ved at skylle dine giftstoffer ud med Cleanse Tea!

*Ansvarsfraskrivelse: Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

**AdipoSlim har skiftet navn til  AdipoBurn  - Nyt navn, men den samme kraftfulde formel!

Produkter til dig