Du kan ikke forestille dig, hvor mange mennesker der forsøger at tabe sig lige nu!

Med så mange forskellige diæter og træningsformer at vælge imellem, kan det være svært at finde den rigtige kombination til at opnå sin drømmefigur. Statistikker viser, at hele 90% af alle kvinder vil prøve en eller anden form for vægttabsmetode i løbet af deres liv, og over 40% af verdens befolkning forsøger at tabe sig lige nu!

static_0323_micro-influencer-si_nightbex_karin-lipovnik-1

Karin har haft vægtproblemer siden barndommen 

Karin Lipovnik, en af deltagerne i et populært slovensk realityshow, har åbent indrømmet, at hun har haft vægtproblemer siden barndommen. Men nu har den beslutsomme 26-årige formået at tabe sig imponerende 15 kg*.

På grund af sit hektiske skema og alt det, der foregår omkring hende, har Karin ikke sat sig nogen specifikke mål for sit vægttab. I stedet fokuserer hun på at tage det stille og roligt og tænke langsigtet. Læs videre for at finde ud af mere om Karins inspirerende vægtrejse.

*Kunden brugte en anden version af Nightburn XXL med limesmag.

Hvornår begyndte du at tage på i vægt??

Jeg har haft vægtproblemer, så længe jeg kan huske. Jeg har aldrig været tynd og blev bare ved med at tage på. For et par år siden lykkedes det mig faktisk at tabe et par kilo, men jeg fordoblede hurtigt min vægt.

Hvad tror du, der ligger bag vægtøgningen?? 

Jeg har haft store problemer med trang og overspisning. Jeg elsker chokolade og søde sager, og det har jeg gjort, siden jeg var barn. Jeg gik ofte hen til køleskabet og ledte efter noget at spise, selv om jeg lige havde spist - som om jeg spiste af kedsomhed. Jeg lagde også mærke til, at jeg primært spiste, når jeg var ked af det. Jeg tror, at følelsesmæssig spisning var den største årsag til mine vægtproblemer.

Hvilken diæt har fungeret bedst for dig indtil videre?? 

Jeg har prøvet stort set alt - fra Hay-kuren til ikke at spise fedt, jeg har prøvet at skære kulhydrater væk, gå på æggekur... Jeg har prøvet mange kure, men den mest effektive var fedtfattig kost - jeg tabte mig 20 kg, men tog det på igen, så snart jeg stoppede. Det, der har givet mest mening for mig, er at undgå slik og sukkerholdige drikke og at spisemed måde, dvs. en lille smule af hvert i den rette mængde.

Hvor ofte træner du? 

Jeg plejede at gå i fitnesscenter og gå ture. Jeg har ikke været så god til det på det seneste, men jeg prøver at finde motivationen til at komme i gang igen. Jeg plejede at arbejde med en personlig træner i fitnesscentret 2-3 gange om ugen.

Du har også brugt SlimJOY til at tabe dig. Har du et favoritprodukt?

Jeg kan virkelig godt lide NightBurn XXL. Det indeholder ingredienser, der forbrænder fedt og forhindrer fedtophobning i kroppen, samtidig med at søvnen forbedres. Cikorie, johannesbrød og cholin øger fedtforbrændingen og forebygger ophobning af fedt. Citronmelisse og B6-vitamin lindrer spændinger og bidrager til en bedre søvnkvalitet.

Det smager fantastisk og er blevet en naturlig måde for mig at afslutte dagen på.

Hvad vil du sige til alle, der gerne vil tabe sig, men ikke kan holde motivationen?? 

For at ændre sig skal man først acceptere sig selv og have viljen til at gøre det. I begyndelsen kan det være nyttigt at søge råd hos en kostvejleder, som også kan hjælpe med at lægge en passende motionsplan.

En anden måde at holde sig motiveret på er gennem grupper på sociale medier, hvor folk støtter og inspirerer hinanden, deler opskrifter og endda inviterer folk til at gå ture og træne sammen, hvilket jeg godt kan lide. SlimJOY-produkter kan også være et værdifuldt værktøj til at fremskynde vægttabet og give hurtige resultater, så du kan holde motivationen oppe.

Hvile er vigtigt

Undersøgelser viser, at vores søvnvaner kan påvirke vores vægt. Under søvnen bruger kroppen vores fedtdepoter. Så jo længere og bedre vi sover, jo mere fedt forbrænder vi. NightBurn XXL er en unik 4-i-1-fedtforbrænder, der hjælper med at booste vægttabet - mens du sover!

NightBurn XXL hjælper med at:

  • Øger fedtforbrændingen
  • Forebygge fedtlagring
  • Reducerer trangen til at snacke om aftenen
  • Fremmer afslapning og forbedrer søvnen

Dette lækre kosttilskud med mangosmag kan hjælpe dig med at falde hurtigere i søvn og sove bedre. Og når du er vågen og udhvilet, er du også mere tilbøjelig til at træffe sunde madvalg og forbrænde fedt hurtigere.

NightBurn XXL indeholder en unik kombination af vandopløselige fibre, Johannesbrød rod og B6-vitamin, som tilsammen forhindrer fedtlagring og øger fedtforbrændingen. Drikken hjælper også med at holde din lever i god form, så du opnår de bedst mulige vægttabsresultater.

I modsætning til lignende produkter indeholder NightBurn XXL ingen hormoner eller hormonforstadier. I stedet hjælper de naturlige ekstrakter med at forbedre din søvn på en sikker og naturlig måde. Så mens mange andre kosttilskud til vægttab indeholder stimulerende stoffer som koffein, er NightBurn XXL ideel til brug om aftenen.

NightBurn XXL indeholder nøje udvalgte ingredienser:

  • Cholin bidrager til en normal leverfunktion og fedtmetabolisme.
  • Citronmelisse har en beroligende effekt, der gør det lettere at falde i søvn og fremmer restitutionen i løbet af natten.
  • Johannesbrød fremmer vægttab ved at undertrykke appetitten og trangen til mad.
  • C-vitamin er med til at støtte immunforsvaret og give kroppen energi.
  • Cikorierod fremmer afgiftning og fordøjelse.
  • B6-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion og hjælper med at regulere den hormonelle aktivitet.

Din drømmekrop behøver ikke kun at være en drøm. Med en god kost, regelmæssig motion og de rigtige kosttilskud kan du se fantastisk ud i din bikini denne sommer!

*Kunden brugte en anden version af Nightburn XXL med limesmag. 

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

**Kilder:  

Santos, I., et al. "Prevalence of Personal Weight Control Attempts in Adults: a Systematic Review and Meta-Analysis". Obesity Reviews, vol. 18, no. 1, 2017, pp. 32-50, https://doi.org/10.1111/obr.12466. Consulté le 14 mars 2023. 
Sivak M. Sleeping more as a way to lose weight. Obes Rev. 2006 Aug; 7(3): 295-6

Artikler der også kunne være interessante for dig