DAWN: "EFTER FÅ DAGE VAR MIN MAVE FLADERE"

Dawn tilbringer det meste af sin tid derhjemme, med at passe på sine børn. Selvom hun aldrig havde alvorlige vægtproblemer, var hun plaget af, hvad de fleste af os kan identificere sig med: hun kunne ikke slippe af med de få stædige ekstra kilo, især omkring maven.

"Jeg spiste, når jeg kedet mig”

Dawn beskriver sig selv som en person med en gennemsnitlig kropstype - hun er hverken overvægtig eller undervægtig. Men hendes vægtproblemer steg gradvist, især da kiloene syntes at have samlet sig omkring hendes mave og talje. "Grænsen var nået, da folk begyndte at spørge mig, om jeg var gravid."

Selvom hun ikke overspiste, indrømmer hun, at hun har sine egne vaner: "Jeg spiser ofte, fordi jeg keder mig, eller hvis jeg har det dårligt. Jeg føler mig udmattet og træt." Kiloene akkumulerede langsomt, og det så ikke ud til, at de nogensinde ville forsvinde.

Så fandt hun WaterOut**

Dawn gennemsøgte Facebook, da hun stødte på en SlimJOY-annonce for WaterOut EXTREME** . Hun fandt ud af, at WaterOut EXTREME** kunne levere meget hurtige resultater (på få dage!)*, Hvilket overbeviste hende om at prøve det selv: ”Efter at have læst annoncen og kundeanmeldelser, besluttede jeg at prøve det, og jeg var ikke skuffet!"

WaterOut EXTREME** virker ved at skylle næsten en tredjedel af overskydende væske ud af kroppen, reducere oppustethed og hævelse og samtidig reducere cellulite. Den er baseret på naturlige aktive ingredienser som persille, artiskok, Java te og hibiscus og den patenterede ingrediens Cactinea™ baseret på figenkaktus.

Ved at skylle overskydende væske og toksiner ud af din krop, hjælper det også leveren - det største fedtforbrændende organ - til endelig at fremskynde dit vægttab.

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

**[Kunden brugte et produkt beregnet til et andet marked, men med de samme ingredienser.]

"Efter bare et par dage var min mave fladere"

Dawn betroede os, at WaterOut EXTREME** var nøjagtigt det, der gav hende den meget nødvendige drivkraft::

"Det var præcis, hvad jeg havde brug for, for at begynde at tabe mig og tage mig af mig selv med en sundere kost. Min talje er smallere og min mave er meget fladere. Lige siden jeg brugte SlimJOY-produkter, har jeg også tabt mig. Mit gamle tøj er blevet for stort til mig! Jeg kan lide min krop igen, og andre fortæller mig, hvor fantastisk jeg ser ud! ”

**[Kunden brugte et produkt beregnet til et andet marked, men med de samme ingredienser.]

WaterOut EXTREME ** imponerer med sine fantastiske effekter

Nu er det også din chance for at slutte dig til Dawn og tusinder af tilfredse brugere i hele Europa!

"SlimJOY-produkter har holdt mig på sporet og motiveret mig på vej til mine mål! Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge dem! De er bestemt hver en krone værd."

**[Kunden brugte et produkt beregnet til et andet marked, men med de samme ingredienser.]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig