Vand kan hjælpe med vægttab

Hvem kunne tro, at en så simpel ting som drikkevand kan hjælpe dig med vægttab? Dette blev bekræftet i en fascinerende undersøgelse, offentliggjort i Journal of Human Nutrition and Dietetics. Vil du vide, hvordan det er muligt? Læs videre!

I 7 år blev vanerne hos over 18.000 voksne undersøgt. Forskerne fandt, at de, der drak mest vand, havde det laveste kaloriindtag. Men hvorfor? Nå, en af grundene var, at de drak mindre sodavand, juice og andre sukkerindholdige drikke. Men de spiste også mindre mættet fedt og generelt indtog mindre sukker, salt og kolesterol.

1-3 glas vand pr. dag = 205 færre kalorier pr. dag*

Hvis du drikker 3 glas vand om dagen, vil du sandsynligvis indtage op til 205 færre kalorier hver dag*! Lad os kigge nærmere på det: det betyder, at du kunne tabe dig 0,8 kg om måneden* - det vil sige næsten 10 kg på et år* - bare ved at drikke 3 glas vand om dagen! Det kan enhver overskue.

Når du føler dig trangen til mad, er du måske bare tørstig. Det er meget almindeligt. , og kroppens ledninger krydses i stedet for at drikke vand, spiser du snacks - velkommen til ekstra kalorier! Du kan altid have en flaske vand med dig, og du vil meget snart vil mærke en forskel.

Men hvad så du har væskeophobning?

Hvis du er oppustet og lider af væskeophobning, tror du måske, at løsningen er at drikke mindre. Det er ikke korrekt! Du skal drikke mere væske, og du skal drikke de rigtige væsker. At have en sund vandindtagelse hjælper dit lymfesystem, der også fungerer mod cellulite.

Hvis du vil slå to fluer med et smæk, er WaterOut EXTREME præcis, hvad du har brug for. Det vil hjælpe dig med at få overskydende væske ud af din krop, reducere cellulite og kick-start vægttab.

WaterOut EXTREME er perfekt til enhver, der ikke er så vild med at drikke postevand. Den er sukkerfri og har en behagelig naturlig hindbærsmag. Den slukker din tørst og får dig til at føle dig lettere!

Oppustethed og cellulite er fortiden! Når din krop er fri fra toksiner, begynder kiloene også at forsvinde. Nu kan du se frem til sommeren!

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Källa: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig