Spis hvad hjertet begærer!

Det fik din opmærksomhed, ikke sandt? Selvom vi ikke mener, at du skal stoppe dig selv med det, du finder ligger indenfor rækkevide, så peger nogle beviser på det faktum, at hvordan du spiser måske er vigtigere end hvad du spiser!

Strenge diæter er svære at følge, især på lang sigt. Så hvad er svaret? Læs videre for at finde ud af det.

1. Forbliv opmærksom

Hvor mange af disse lyder som dig?

  • Spise uden at være sulten
  • Spise af kedsomhed eller stress
  • Spise, indtil tallerken er tom i stedet for at stoppe, når du er mæt
  • Spise, mens du ser din yndlingsserie eller gennemser din telefon

Vi har sandsynligvis alle været skyldige i ovenstående på et tidspunkt. I stedet for at indføre nogle strenge regler for, hvad du kan og ikke kan spise, skal du blot spise, når du er sulten og stoppe, når du er mæt.

Når du sætter dig ned for at spise et måltid, skal du fokusere på maden. Bemærk, hvordan det lugter, hvordan det smager, hvilken struktur det har. Tyg hver bid langsomt, og bemærk, hvordan det får dig til at føle dig. Bemærk, når du holder op med at være sulten, det er der du stopper med at spise. Denne enkle ændring kan spare dig for hundreder af ekstra kalorier!

2. Overvæld ikke dig selv med regler

At have for mange begrænsninger, når det kommer til mad, kan forværre dit forhold til mad. Hvor længe tror du, du kan holde fast ved en diæt, der eliminerer alle dine foretrukne ting? Hvordan påvirker det din motivation, når du forkæler dig med noget og føler dig skyldig i flere dage?

En diæt er kun vellykket, hvis du kan holde dig til den. At være for hård gør det mere sandsynligt, at du giver op. Men ... hvad nu hvis alle dine foretrukne fødevarer er superkaloriske, fyldt med fedt og kulhydrater, og at hengivenhed alvorligt kan bringe dit vægttab i fare? Her er der også en løsning!

3. Prøv CarbBlock EXTREME

På tidspunkter hvor du vil have en pose chips, en pizza, kage eller pommes frites, men du ikke vil have, at de skal tælle med som en del af dine "snydespise" - der har vi CarbBlock EXTREME! Dette innovative produkt vil blokere mere end halvdelen (58% af fedt og 54% af kulhydrater*) fra dine måltider! På denne måde kan du nyde alt uden skyldfølelse og konsekvenser.

Bare 1 kapsel, 2 gange om dagen (en før frokosten og en før aftensmaden) og kys skyldsfølelsen farvel!

* [Resultaterne kan variere fra person til person. En afbalanceret kost og en sund livsstil er vigtig for at kunne tabe sig med succes.]

Artikler der også kunne være interessante for dig