Gør dette inden sengetid for at smide kilo

Føler du nogensinde, at livet bevæger sig med 100 kilometer i timen, og at du bare prøver at følge med? Tro os, du er ikke alene. Travle arbejdsplaner, familieforpligtelser og daglige ærinder fylder vores dage til randen og gør det ofte umuligt at holde styr på kosten eller klemme et besøg i fitnesscentret ind og forfølge dine kropsmål.  

Aftenerne er den eneste del af dagen, hvor tingene falder til ro for de fleste. Arbejdet er overstået, den beskidte opvask er taget, og børnene sover trygt i deres senge, hvilket betyder, at det endelig er tid til at tage et par øjeblikke for os selv. Desværre er du sikkert for træt til at tage dit sportstøj på og forbrænde nogle kalorier, ikke? Desuden begynder de sene aftensnacks og sukkerholdige godbidder at kalde på dig fra køkkenet. Og lad os slet ikke komme i gang med skærmtiden - nogen, der scroller på de sociale medier?  

Bedtime routine for shedding kilos

Du ved godt, at disse vaner ikke er de bedste for dig, men en kugle is i ny og næ inden sengetid eller en søvnløs nat, fordi du gerne vil se din yndlingsserie, er helt i orden. Problemet er, at disse tilsyneladende harmløse overspringshandlinger hurtigt kan hobe sig op, og du ender med at have flere dårlige vaner på din tallerken, end din krop kan håndtere.   

Udover at påvirke dit generelle velbefindende negativt, kan en usund sengetidsrutine og dårligesøvnmønstre også være grunden til, at din yndlingskjole ikke længere passer dig! Mangel på søvn og trang til mad sent om aftenen forhindrer dig ikke kun i at tabe de ekstra centimeter i taljen, men bidrager endda til yderligere vægtforøgelse

Men hold ud, for i dag vil vi afsløre et par små ændringer, som kan få vægtskålen til at tippe til din fordel og gøre det nemmere for dig at tabe dig, mens du sover. 

Hvorfor er kvalitetssøvn så vigtig?

At få for lidt søvn er et stort problem i vores samfund. Den anbefalede søvnmængde for en sund voksen er 7-8 timer. Mindre end det vil ikke kun gøre dig groggy og træt næste dag, men også forhindre dig i at komme af med de ekstra kilo. 

Det hele handler om sulthormoner. Der er to - leptin, som holder din appetit nede og hjælper med at regulere dit energiniveau, og ghrelin, som stimulerer sulten. Folk, der får nok søvn, har mindre ghrelin og mere leptin, hvilket giver dem mulighed for bedre at kontrollere deres appetit i løbet af dagen. 

Fem gode råd til at forbedre din sengetidsrutine og maksimere vægttabet

1. Lad elektroniske apparater være ude af soveværelset 

Hvis du forsøger at øge vægttabet natten over, er det på tide at lade de tekniske gadgets - laptop, tablet, smartphone - blive uden for døren til dit soveværelse. Undersøgelser har vist, at eksponering for blåt lys forstyrrer produktionen af melatonin, det vigtigste søvnfremmende hormon, hvilket gør det sværere for dig at falde i søvn. En anden undersøgelse* påviste endda en sammenhæng mellem eksponering for blåt lys om natten og øget sult, hvilket fører til større vægtøgning. 

2. Reducer stress ved hjælp af meditation 

Stress er noget, du sikkert kender rigtig godt. Det gør dig ængstelig, forstyrrer din søvn og kan endda forhindre dig i at nå dit ønskede kropsmål. Hormonet kortisol, som din krop frigiver, når du er stresset, påvirker stofskiftet og får dig til at tage på i vægt, især i maveregionen. Hvis du derfor prioriterer afslapning gennem teknikker som meditation, dyb vejrtrækning og mindfulness, før du går i seng, forbedrer du ikke kun søvnen, men hjælper dig også med at blive slankere hurtigere

3. Skru ned for termostaten, og træk gardinerne for. 

Hvis du har svært ved at få kvalitetssøvn og holde vægten i skak, er det på tide at give dit soveværelse lidt mere opmærksomhed. Hvis du holder dit soveværelse køligt, kan det hjælpe dig med at smide de ekstra kilo ved at øge stofskiftet og stimulere kalorieforbrændingen. Og hvis dit værelse er for varmt, vil du få problemer med at falde i søvn og blive ved med at sove, hvilket også vil hæmme dit vægttab. 

4. Børst tænder efter aftensmaden 

Denne virker måske for nem til at virke, men det gør den! Gør det til en vane at børste tænder efter aftensmaden for at forhindre dig selv i at snacke om aftenen. Vi garanterer, at du vil tænke dig om to gange, før du tager noget at spise, hvis dine tænder allerede er rene. Ved at inkludere dette trin i din sengetidsrutine undgår du også at fylde din krop med ekstra kalorier, og du vil sove bedre, fordi du ikke går i seng på fuld mave. 

5. Drik NightBurn XXL, før du går i seng. 

Hvis du har besluttet dig for at følge ovenstående tips, er du allerede på rette vej. Men vi har endnu et trick i ærmet til at gøre din sengetidsrutine til en succeshistorie! 

NightBurn XXL er en klinisk dokumenteret fedtforbrænder, der hjælper dig med at slippe af med trangen til at spise sent om aftenen, forhindrer fedtophobning, øger fedtforbrændingen og forbedrer din søvn ved hjælp af nøje udvalgte ingredienser som grøn te,johannesbrødtræfrugt, cikorierod og citronmelisse. Hvis du inkluderer denne fedtforbrændende drik i din aftenrutine, vil du helt sikkert se positive forandringer hurtigt! 

Forbedr din sengetidsrutine, og smid kiloene, mens du sover! 

Studies:  

Study links evening blue light exposure to increased hunger. American Academy of Sleep Medicine – Association for Sleep Clinicians and Researchers. (2017, August 23). https://aasm.org/study-links-evening-blue-light-exposure-to-increased-hunger/ 

Torgan, C. (2015, May 15). Cool temperature alters human fat and metabolism. National Institutes of Health. https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/cool-temperature-alters-human-fat-metabolism 

Produkter til dig

REDUCER APPETITTEN
-67%
Tilbudspris 119,00 kr. Normal pris 357,00 kr.
Se produkt