Slank og fit til efteråret

Desværre er sommeren forbi, og mange af os bemærker de mange iskaffe , grillfester , sukkerholdige drikkevarer og masser af is i form af irriterende kærlighedshåndtag. Men ikke længe, for du kan let starte efteråret slank og fit!

Sommer - tid til hvile og afslapning

Har du også arbejdet hårdt om foråret for at få en bikini-krop inden sommeren, men om sommeren kunne du bare ikke modstå de mange kolde drikke eller en grillaften med de nærmeste? Så lad os være ærlige - hvem kunne modstå sådanne fristelser, for når alt kommer til alt er sommeren perfekt til afslapning og fornye ens energi, men ikke til en streng diæt.

En ny begyndelse

Selvom der er akkumuleret nogle få ekstra kilo over sommeren, er der ingen grund til at bekymre sig, for september er den perfekte måned til at detox din krop og komme slank og fit tilbage.

Hvorfor er detox afgørende?

På grund af forurenende stoffer i mad (is, alkohol...), kemikalier og kosmetik (solcreme, fugtighedscreme...) bliver vores krop ofte overvældet af toksinerne, som bremser mange kropsfunktioner. Dette fører ofte til uforklarlig vægtøgning på trods af alle bestræbelser.

Ja, det kan være, at trøjer og jakker bliver trendy igen, nu vi nærmere os de koldere tider...

...men en detoxing giver perfekt mening, hvis du vil føle dig mere behagelig og sundere i de koldere måneder af året.

Ved at fjerne toksiner fra kroppen taber du ikke kun med succes, men du styrker også immunsystemet, som beskytter dig mod patogener mere effektivt.

Hvilke fødevarer anbefales til en detox-kur?

Først og fremmest anbefaler vi, at du holder op med at spise stegt og saltet mad med højt fedtindhold, det samme gælder for sukker og alkohol. Forsøg at spise en sund og afbalanceret kost. Det ville være endnu bedre, hvis du lavede dig en urte-detox-te nu og da. Glem ikke at drikke rigeligt med vand.

Disse fødevarer er gode til effektiv detoxing

  • Sæsonbestemte friske frugter og grøntsager: Disse giver din krop alle de vitaminer og mineraler, den har brug for. Vælg økologiske frugter og grøntsager, der ikke bringer flere toksiner ind i din krop.
  • Magert protein: Hvidt kød (kylling og kalkun), fisk (tun, torsk, laks) og fedtfattig yoghurt (især græsk yoghurt) er perfekte, hvis du vil tone din krop.
  • Hele korn: Brød og pasta er ikke nødvendigvis et rungende "nej" under en detox. Indtag dem i moderation og vælg fuldkornsmel, fordi det er mere nærende. Undgå selvfølgelig brød og andre fødevarer med hvedemel.
  • Sunde fedtstoffer: Vælg olivenolie til dine retter. Spis avocado, der er rig på sunde fedtsyrer, velsmagende i smoothies og spredt ud på et stykke fuldkornsrugbrød. For en hurtig snack kan du nyde en håndfuld valnødder (mandler, hasselnødder).

Mere fiber og protein!

For at hjælpe kroppen med en god detox er fiber og protein afgørende: de binder toksiner til sig selv og fjerner dem fra kroppen. De regulerer og fremskynder også fordøjelsen og forlænger følelsen af mæthed.

CiderCleanse EXTREME: kapsler til detoxing af kroppen og til vægttab:

  • hjælper med at fjerne fedt fra leveren, fjerner toksiner fra tarmene og fremmer vægttab
  • afbalancerer blodsukkerniveauet for at forhindre fedtopbevaring og fremme fedttab, især om taljen
  • 5-i-1 support: beriget med gurkemeje, ingefær, krom og hvid peber for maksimal effekt
  • har antiinflammatoriske virkninger og styrker immunsystemet

For den bedste effekt af din detox-kur anbefaler vi en kombination af CiderCleanse EXTREME med WaterOut EXTREME, en stærk drik mod væskeophobning, FatBurn EXTREME til mere effektiv fedtforbrænding, SlimTea Dag&Nat, vores kraftfulde duo-urtete til vægttab, føle sig godt og en god detox, AdipoBurn EXTREME, kraftige kapsler til forbrænding af fedt, der reducerer mavefedt, Slimmiccino, vores lækre vægttabskaffe for mindre appetit og sidst men ikke mindst Shake’n’Shape  en lækker shake til vægttab, takket være proteiner af høj kvalitet og 11 vitaminer.

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig