Videnskaben bag SlimJOY vægttabsprodukter

Der er så mange forskellige produkter til vægttab på markedet, at det kan være svært at finde rundt i alle tilbuddene. Som kunde støder du ofte på forskellige sundhedsanprisninger, ukendte ingredienser og nye virksomheder, som gør det svært at træffe en beslutning.

Hos SlimJOY prioriterer vi at være gennemsigtige med hensyn til vores produkter og deres sundhedsanprisninger, fordi vi mener, at ærlighed og at have vores kunders bedste interesser for øje er det eneste solide fundament for en virksomhed.

Hvordan opnår SlimJOY så sin fremragende produktkvalitet?

Med ingredienser af høj kvalitet i nøje sammensatte kombinationer og masser af forskning.

Ingredienser af høj kvalitet

Vores produkter indeholder omhyggeligt udvalgte og velundersøgte ingredienser. Kombinationen af ingredienser af høj kvalitet i hvert produkt er nøje udvalgt for at sikre den bedst mulige effektivitet. Vi sikrer, at produkterne indeholder tilstrækkeligt høje doser af ingredienserne til at opnå de resultater, der hævdes.

Forskning og menneskelige undersøgelser

Vores produkter indeholder ingredienser, der ikke kun er blevet grundigt undersøgt, men også testet i undersøgelser på mennesker. Vi indsamler konstant feedback fra vores kunder og tilpasser vores produkter i overensstemmelse hermed.

De ernærings- og sundhedsanprisninger, der anvendes i præsentationen af SlimJOY vægttabsprodukter, er meningsfulde og korrekte. Vi anvender kun sundhedsanprisninger, der er godkendt af Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), hvilket betyder, at det er verificeret, at hver enkelt anprisning er videnskabeligt dokumenteret.

Forståelse af videnskaben

Lad os tage et kig bag kulisserne og se hvordan nogle af vores bestsellere virkelig fungerer.

Collagen NightBurner- den natlige fedtforbrænder med collagen

Collagen NightBurner  er det første produkt på markedet, der forbrænder fedt og opstrammer din hud, mens du sover. Denne revolutionerende 2-i-1 løsning indeholder patenteret grøn te ekstraktSunphenon® 90D med effektiv natvirkning og patenteret hydrolyseret marint kollagen Naticol® (type I) med klinisk dokumenteret virkning.

En undersøgelse** viste, at kvinder, der tog Naticol® kollagenpeptider, oplevede en reduktion af rynker på op til 16,5 %, øget hudens udstråling, forbedret hudens hydrering og reduceret misfarvning af huden.

WaterOut XXL –hurtig eliminering af væskevægt 

WaterOut XXL indeholder 9 naturlige ingredienser, der tilsammen hjælper med at reducere overskydende væske, fjerne toksiner og fremme vægttab: cactiNea™ (patenteret kaktusfigenekstrakt), mælkebøtte, artiskok, spearmint, snakeroot, brændenælder og VinOgrape™ Plus (patenteret vindruekstrakt).

CactiNea™ har vist bemærkelsesværdige resultater, da det blev evalueret i en åben intraindividuel (menneskelig) undersøgelse**: udskillelsen af overskydende væske steg med 27*%, med fordel for mineralretention, og følelsen af hævede knogler faldt med mere end 60*%.

FatBurn XXL –en specialist i fedtforbrænding

Fatburn XXL tilbyder tredobbelt støtte på vægtrejsen takket være 3 meget populære fedtforbrændende ingredienser i høje nok doser til at opnå resultater - nemlig 1000 mg Carnipure® (det reneste L-carnitin på markedet), 1000 mg yerba mate og 700 mg guaranafrø.

L-carnitin transporterer langkædede fedtsyrer (som udgør størstedelen af de fedtstoffer, vi spiser) til cellernes kraftværker, mitokondrierne, hvor de omdannes til energi.

Guarana og koffein fremmer vægttab på 3 hovedmåder: ved at øge fedtoxidationen (kroppens brug af fedt til energi), ved at øge stofskiftet via øget energiforbrug og ved at øge effekten af motion.

AdipoBurn XXL –et våben mod stædigt mavefedt

AdipoBurn XXL  virkerpå mavefedt og har en dobbelt fedtreducerende effekt: det forhindrer fedtcellerne i at vokse (med Morosil®) og øger fedtforbrændingen (med MaxiTherm®).

Morosil® er et patenteret ekstrakt fra saften af den mest pigmenterede blodappelsinsort, Moro, fra Sicilien. Den indeholder anthocyanin, som sammen med C-vitamin, carotenoider og folater har vist sig at forebygge fedtophobning, især omkring maven.

En undersøgelse offentliggjort i det prestigefyldte International Journal of Obesity viste, at 12 ugers indtagelse af Moro-juice (blodappelsin) resulterede i en reduktion af mavefedt på op til 50 %**.

Få alle 4 i vores fantastiske 90-dages pakke!

Lige nu kan du få alle disse videnskabeligt understøttede produkter til en utrolig særtilbud i Megapakken for 90 dage!

Skynd dig, det er kun så længe lager haves!

* Resultaterne kan variere fra person til person afhængig af livsstil og sundhedstilstand.

**Kilder:

Duteil L et al., “Effect of low dose type I fish collagen peptides combined or not with silicon on skin aging signs in mature women,” Juniper Online Journal of Case Studies. https://juniperpublishers.com/jojcs/pdf/JOJCS.MS.ID.555692.pdf

Stephen, Ian D., et al. “Facial Skin Coloration Affects Perceived Health of Human Faces.”International Journal of Primatology, vol. 30, no. 6, 2009, pp. 845–857.

https://doi.org/10.1007/s10764-009-9380-z