SÅDAN UNDGÅR DU AT TAGE PÅ I VÆGT I FERIEN

Det er den mest vidunderlige tid på året. Fester, samvær med venner og familie... Uden undtagelse er det hele ledsaget af en masse lækker, usund mad. Kan du allerede mærke konsekvenserne? Vi har samlet nogle tips til, hvordan du virkelig kan spise din kage og få den med! Nyd ferien uden at bekymre dig om vægtforøgelse ved at følge disse nemme trin.

image

1. Rejs dig og bevæg dig

Det er meget nemt at glemme alt om fysisk aktivitet, mens vi tilbringer tid med vores kære og nyder lækre sager. Tiden synes at gå i stå - men det skal vi ikke. Rejs dig op, gå rundt eller lav nogle strækøvelser hvert 60. minut. Det vil hjælpe med at forbedre dit kredsløb, sætte gang i dit stofskifte, og du vil forbrænde kalorier uden at opdage det.

2. Spis, før du tager af sted til festen

Spis et lille sundt måltid, inden du går ud, så du ikke føler trang til at mæske dig, når du kommer til festen. Det er en dårlig idé at springe måltider over: Sult kan ikke undgås, og at "redde appetitten" kan få dig til at spise endnu mere.

3. Spis mindre, men hyppigere

Opdel dine måltider på en afbalanceret måde i løbet af dagen for at undgå overspisning. På den måde vil du være mere tilbøjelig til at holde dit blodsukkerniveau konstant og vælge sundere mad. Hvis du er på slankekur, kan denne metode hjælpe dig med at tabe dig hurtigere og uden rebound-effekten.

4. Drik masser af vand, og hold alkoholforbruget moderat

Hold dig altid hydreret. Tørst kan let forveksles med sult, så du begynder måske at snacke, når du egentlig bare har brug for et glas vand. Sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen og før måltiderne. Et glas eller to før frokost eller aftensmad vil hjælpe med at reducere dit kalorieindtag.

CarbBlock XXL er her for at hjælpe!

Dette populære produkt CarbBlock XXL er en effektiv kulhydratblokker med dobbelt styrke, som halverer kulhydrat- og fedtkalorierne i dine måltider. Undersøgelser har vist, at det blokerer 54 % af de kulhydratfordøjende enzymer og forhindrer disse kulhydrater i at blive omdannet til kropsfedt*; det blokerer også 58 % af de fedtfordøjende enzymer og reducerer kalorierne*.

Dette produkt er også en god kombination med Hungerblock XXLog Block & Burn, hvor de vil hjælpe dig med at reducere din appetit, øge din metabolisme og blokere for fedtabsorption.

Hurtige resultater og nem at bruge. Prøv det i dag!

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig