Petra: "Jeg opnåede min drømmekrop!”

Kender du historien om en larve, der bliver til en smuk sommerfugl? Dette er præcis, hvad Petra, en bruger af SlimJOY-produkter, oplevede, da hun besluttede at fokusere på den samlede slankning af figuren. Hun fortalte os om sin transformation, som hun startede før sommeren:

"For 1 måned siden fik jeg muligheden for at prøve SlimJOY-produkter. Da sommeren begyndte at nærme sig, og jeg langsomt begyndte at vende tilbage til sport, er det en af ​​grundene til, at dette tilbud var et stort incitament for mig at inkludere produkter i min daglige rutine. ”

Farvel overskydende fedt på røven! 

Hun fortalte os, at hun vidste, at der ikke fandtes nogen mirakuløs drik, der kunne forme kroppen fra dag til dag, så hun tog sin rejse til transformation alvorligt.

”Jeg trænede mindst tre gange om ugen i den måned og ændrede min kost. Derudover brugte jeg SlimJOY-produkter, som hjalp mig med at forbrænde overskydende fedt på min balde og lår. Jeg havde også meget mindre appetit og trang tilsøde sager. ”

Petra havde ikke mange ekstra kilo, men vi ved, at de sidste par kilo er de sværeste at tabe. Ikke desto mindre havde hun realistiske og klare mål: ”Jeg modtog stilkommentarer: Hvorfor jeg skulle tabe mig? Jeg fokuserede ikke på at tabe mig, mit mål var at fjerne fedt på bagdel og lår, og det lykkedes mig dette, på en måned. "

6 cm mindre i omkredsen!

Og her er de endelige resultater af hendes komplette transformation:

”På en måned mistede jeg 5 cm fra lårene, 6 cm fra min røv og 5 cm omkring min mave. Hvis du har et klart mål og holder fokus, kan du også gøre det!"

Hvad hjalp Petra?

SlimJOYs produktsortiment var nøglen! Petras favorit er Slimmiccino, en lækker kaffedrik, der øger vægttabet, giver energiopladning , fremskynder fedtforbrænding og reducerer appetitten. 

Hun betroede os, at hun også var imponeret over to andre produkter: "L-Carnitine Pure, som jeg brugte før træning, og hvorefter jeg sved meget, og Shake'n'Shape med et højt proteinindhold, hvorfra jeg lavede en guddommelig is. fløde- og proteinomelet. "

Petra har fundet sig mindre hævet efter brug af vores produkter. "Jeg kæmpede især med hævelse under menstruationen, og disse produkter har hjulpet så meget!"

Hvad er nøglen til succes?

Forbedring af vægttab, fysisk aktivitet, kropsrensning og fjernelse af overskydende væske. Fra SlimJOYs brede produktsortiment kan alle finde vej til en komplet transformation eller simpelthen forbedre deres velbefindende.