OPUNTIA: Den kaktus, der har ændret alt det vi ved om vægttab, og har reddet tunesere fra fattigdom

Hvem skulle have troet, at en simpel kaktus kunne have så stor indvirkning? Opuntia, eller figenkaktus, er den mest kommercielt succesfulde kaktus i verden. Der er dog ingen historie om Opuntia, der er så fantastisk som Hameds.

Opuntia er en superstjerne blandt kaktusser. Det kan spises eller laves til en sund drik, da det er en utrolig kraftfuld hjælp til vægttab. For nogle er det endda vejen til et bedre liv.

På grund af det kostbare helende egenskaber og kraftfulde evne til at fjerne overvægt, så kan den moderne verden ikke få nok af det. Størstedelen af Opuntia produceres i Mexico og Tunesien. Men ikke alle Opuntia-landmænd er så heldige som Hamed - den tunesiske landmand, hvis liv ændrede sig takket være Opuntia.

Hvordan har Opuntia ændret Hameds liv?

I Tunesien lever næsten en fjerdedel af befolkningen under fattigdomsniveauet. Mange tunesere har ikke engang adgang til elektricitet eller vand i deres hjem. Landet kæmper med et svigtende sundhedssystem der kun er tilgængeligt for personer med tilstrækkelig indkomst. Analfabetisme er også et problem, især i de mere landlige dele af Tunesien.

Hameds landsby var ingen undtagelse. Han og hans familie kæmpede i årevis, og hans børn kunne ikke engang gå i skole. Hans kone døde under fødslen af deres 4. barn. Der var ingen læge i landsbyen, og selv om der havde været, havde kun nogle få udvalgt haft råd til det.

Da Hamed fik mulighed for at udvide sin gård, tog han den. “Det hele skete så hurtigt! Det ville aldrig have fungeret uden min søn og mine døtre, de støttede mig hele vejen.”

I dag kan alle 4 af hans børn gå i den skole, der finansieres af Hameds Opuntia-farm. Der er også læger i landsbyen, da Hamed ønskede at give beboerne den bedst mulige pleje.

Størstedelen af landsbyboerne arbejder på Opuntia-farmen, og Hamed er højt respekteret for det han har givet til sin, engang fattige, landsby.

Intet går til spilde efter en vellykket høst bliver blade, stængler og andre ikke-brugbare dele til værdifuld dyrefoder, og frugtindholdet bliver til en koncentreret ekstrakt, for at reducere transportomkostninger og miljøpåvirkning.

Opuntia kan ændre dit liv, når den bruges på den rigtige måde

Opuntias helbredende kræfter

Så du spekulerer på hvad Opuntia kan gøre for dig i virkeligheden? Disse fordele er kun de bedst kendte:

  • Renser kroppen for giftige stoffer
  • Forbedrer blodcirkulationen og sænker blodtrykket
  • Har antibakteriel og anti-inflammatoriske egenskaber
  • Forhindrer fedtcellevækst
  • Booster dit immunsystem
  • Forbedrer fordøjelsen og forhindrer forstoppelse
  • Styrker tænder og knogler
  • Reducerer hævelser og gigt
  • Fremskynder regenerering efter kraftig alkoholindtagelse

Figenkaktus er også mærket som en ”superfood” og med god grund. Det er pakket med høje niveauer af vitamin C, B-kompleks-vitaminer, magnesium, kalium, calcium, kobber, kostfiber og antioxidanter.

Opuntia er en effektiv hjælp til vægttab fordi det forhindrer at fedt bliver lagret i kroppen. Den har også vist sig at reducere appetitten drastisk takket være dens opløselige fiberindhold. Den sinker optagelsen af sukkerarter og gør at du føler sig mæt længere.

VI har gjort Opuntia endnu stærkere

Vi har arbejdet sammen med franske specialister for at skabe kraftfulde naturlige blandinger. Vi har taget kraften i Opuntia og gjort det endnu stærkere. Med omhyggelig blanding specielt til hurtig vægttab, har Opuntia i vores WaterOut EXTREME allerede forbløffet tusindvis af kunder.

I 2019 lancerede vi den tredje version af dette produkt, og det har aldrig været så kraftfuldt som det er nu. Den indeholder kun ingredienser af høj kvalitet der supplerer hinanden, så du kan få din drømmekrop hurtigere og nemmere.

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig