NOGLE KAN LIDE DET VARMT: 5 FAKTA DU IKKE KENDTE OM CHILIPEBER

Enten elsker eller hader du varmen - der er ingen mellemvej. Men vidste du, at chilipeber har videnskabeligt beviste effekter for vægttab? Læs videre for at finde ud af mere!

1. Det stof, der gør chilipeber stærke, hedder 'capsaicin'.

Det er det, der får dine øjne til at løbe i vand, og du gisper efter luft. I hvert fald hvis du indtager for meget.

2. Capsaicin er, hvad forskerne kalder for et termogent stof.

Termogen betyder bogstaveligt talt varmeproducerende. De fleste af de kalorier, vi forbrænder, bruges til at opretholde vores kropstemperatur. Blot en lille stigning i kropstemperaturen betyder, at der forbrændes nogle få ekstra kalorier i det lange løb!

3. Capsaicin indeholder egenskaber, der øger fedtforbrændingen.

En rapport, der blev offentliggjort i Critical Reviews i Food Science and Nutrition, viste, at capsaicin ikke blot brænder i din mund, men også brænder kalorier og fedt!

4. Capsaicin har også en fantastisk kraft til at stimulere brunt fedtvæv.

Brunt fedt er den gode type fedt, som øger antallet af kalorier, du forbrænder, selv når du ikke foretager dig noget. Vi mister meget brunt fedt med alderen, og det erstattes af hvidt fedt (som er det dårlige fedt).

5. Der findes en måde at udnytte capsaicins kraft på, uden at du behøver at græde tårer eller svie i munden.

Du kan tage AdipoBurn kapsler! De indeholder al den capsaicin, som du kan ønske dig - mere end du ville indtage i et stærkt måltid!

Desuden indeholder AdipoBurn EXTREME også ekstrakt fra blodappelsiner, som har vist sig at forhindre fedtophobning og er kendt for specifikt at bekæmpe mavefedt.

AdipoBurn EXTREME er endvidere beriget med en grøn teekstrakt for at øge stofskiftet yderligere samt vitamin B6, der er afgørende for fedtforbrænding!

Artikler der også kunne være interessante for dig