Nika: “Jeg har en krop som en 30-årig, selv om jeg er langt over 40.“

Nika er eventarrangør, iværksætter, mor og hustru. Hendes job kræver meget energi, og hun har et uforudsigeligt skema. Selvom hun altid havde styr på tingene på arbejdet, forsømte hun ofte sig selv. I de senere år begyndte hun hurtigt at tage på i vægt og endte med at tage 20 kg på. Hun var fast besluttet på at gøre noget ved det og besluttede sig for at få hjælp fra Slimmium-produkterne til at opnå resultater hurtigere og nemmere! Læs Nikas utrolige historie nedenfor. 

Nika Čukur

Kosttilskuddene i Slimmium Start pakken gav hende drivkraften og motivationen til at holde fast i sin nye livsstil og gjorde rejsen mod målet nemmere.

“I de senere år begyndte vægten at stige, og jeg tog hurtigt 20 kg på..”

"Jeg har aldrig været den tyndeste person i rummet. I de senere år begyndte vægten at stige, og jeg tog hurtigt 20 kg på. For at være ærlig ved jeg ikke engang, hvornår eller hvordan det skete." 

"For at være ærlig har det aldrig påvirket mig særlig meget. Jeg løj nok lidt for mig selv, og jeg har alligevel aldrig været så optaget af andres meninger. Men da jeg er til den lavere side, gjorde al den ekstra vægt mig ikke nogen tjenester. Ligesom alle andre kvinder har jeg mine problemområder, som jeg ikke er stolt af. Jeg har altid ønsket at have en tonet, flad mave, og det har været min drøm at gå med en crop top!"

“Kosttilskud er min favorit - de giver dig styrke, energi og beslutsomhed til at fortsætte..”  

"For tre år siden tog jeg en bevidst beslutning om at foretage nogle ændringer i mit liv. Jeg startede med at tage nogle små, men betydningsfulde skridt. Folk derhjemme lagde ikke engang mærke til det, men for mig var det en stor ting. Jeg begyndte at træne og være mere opmærksom på min kost, fordi jeg vidste, at hvis jeg trænede min krop, ville mit sind følge efter." 

Efter en grundig undersøgelse af kosttilskud valgte Nika SlimJOY-produkterne på grund af deres naturlige ingredienser og brede udvalg af muligheder til enhver lejlighed. Hun kan også godt lide, hvor nemme de er at bruge: "Jeg elsker drikkevarerne; ikke alene giver de mig den ønskede effekt, men de giver mig også tilstrækkelig hydrering, hvilket er afgørende for at nå mit mål." 

“Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er en naturligt doven person. Men der er et velkendt ordsprog, der siger, at hvis du vil udføre et hårdt stykke arbejde, skal du vælge en doven person, for de vil finde en nem måde at gøre det på. Derfor er kosttilskud min favorit - de giver dig styrke, energi og beslutsomhed til at fortsætte og en følelse af belønning.... “

Hendes yndlingsprodukt fra Slimmium Start pakkeer WaterOut XXL på grund af dets øjeblikkelige virkning: "Jeg elsker, hvordan mine ringe *med det samme* føles for løse, fordi det reducerer oppustethed og hævelse. Andre kosttilskud er længere tid om at virke, men efter bare et par dage* med WaterOut XXL forsvinder dine cravings, du mærker den ekstra energi, og mest af alt bliver din søvn bedre..” 

Nika

Vidste du at? 

Vores krop holder på fedtet, medmindre vi fjerner toksiner. Hvorfor er det sådan ?

Fordi fedtvæv er det sikreste sted at opbevare toksiner og fjernde dem fra kredsløbet. Måden at komme af med toksner på er at skylle dem ud sammen med overskydende væske. Derfor er det at komme af med væskeophobninger er det første skridt til et langsigtet, velykket vægttab og til hurtigt at få de første synlige vægttabsresultater.

Slimmium Start pakke er designet til skånsomt at rense kroppen, reducere væskeophobninger, søtte i gan i stofskiftet og øge fedtforbrædningen.  Den indeholder fire bedst sælgende produkter, der hjælper dig med at opnå en fit krop.

“Det er slut med at overspise og tømme køleskabet!”

"Min favorit er stadig Slimmium Start pakke, fordi den indeholder alt, hvad jeg har brug for til en komplet kropsforvandling. WaterOut XXL til en opkvikker om morgenen, FatBurnXXL til min pre-workout, AdipoBurn XXL til en flad mave og NightBurn XXL til muskelrestitution. Det er virkelig den ultimative pakke; jeg vidste med det samme, at den ville være perfekt til mig." 

"Det bedste ved det er, at det får madtrangen til at forsvinde, og selv når jeg føler mig sulten, føler jeg ikke en intens trang til at spise; et par bidder er nok til at komme videre med min dag. Det er slut med at overspise, tømme køleskabet og lægge sig ned efter at have spist for meget." 

Nika er meget glad for den forandring, Slimmium Starter Bundle har givet hende: "Jeg er i form, og jeg har en krop som en 30-årig, selv om jeg er langt over 40. Takket være Slimmium Starter Bundle er jeg virkelig hydreret for første gang i mit liv, og jeg spiser nok fibre, hvilket bidrager til en smuk hud, et reguleret stofskifte og generelt velvære. Jeg er Slimmium evigt taknemmelig. Uden deres produkter ville rejsen have været meget sværere!" 

Nika Cukur

Slut dig til Nika og vind kampen mod overvægt! 

"Slimmium-produkterne har bragt rutine ind i mit liv; de har givet mig det ekstra skub, jeg havde brug for til at opnå ting og få en figur, jeg aldrig havde turdet drømme om." 

Og hvor har Nika bemærket de mest markante ændringer?

"Ud over mit udseende, som har forbedret mit liv på mange måder, har jeg bemærket ændringer i min energi og mit velbefindende. Jeg har genopdaget min kærlighed til sport. Intet føles for hårdt, og jeg har energi til overs. Jeg spiser sundt og glæder mig til de små ting i livet, som f.eks. mit aftenritual: en god bog eller serie og et glas NightBurn XXL." 

Du kan også opnå fantastiske resultater med Slimmium Start pakke:

  • forbrænder flere kalorier i maveregionen;  
  • øge fedtforbrændingen under træning;
  • reducere væskeophobning og oppustethed, og
  • mindske sulten om aftenen og øge stofskiftet om natten.

Besti Slimmium Start pakke med rabat og få en slankere krop og mere energi!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig