Hvordan holder du motivationen til træning derhjemme?

Du har hørt om det overalt ... at træne derhjemme er let! Men hvad nu hvis du er den type person, der har brug for andre, for at blive motiverede? Fitness- eller motionscentermiljøet er fuld af energi, mennesker og aktive vibe. Hvordan kan du finde det selv hjemme?

Hvis det gælder for dig, har vi nogle interessante tip i dag. Du er nødt til at se på motivation fra et andet perspektiv. Normalt tror vi, handlinger kommer fra motivation. Men vi er nødt til at vende dette koncept. Lad os først starte med at være aktive, og motivationen følger. hvordan?

Skab positive vaner

Alle har en favorit ting, de laver i deres fritid. Selv de mindste vaner, som at drikke kaffe om morgenen, læse avisen på balkonen eller se nyhederne på tv. Det eneste, du skal gøre, er at finde din yndlingsaktivitet og træne bagefter (eller i løbet af). Du er nødt til at forvandle begge til en kompleks rutine.

På denne måde starter du med det, du kan lide, og derefter kombinerer det med den træning, du kæmper med. Vær ikke for hård mod dig selv i starten, hver en lille smule tæller. Du ønsker at blive motiveret, ikke udbrænde dig selv. Den grundlæggende regel er at udføre handlingen - din “yndlingsaktivitet” - og derefter træne. Motivation vil vokse derfra og blive stærkere hver dag.!


Gode råd:

1. Find dit ynglingsrum

Kan du lide at tilbringe tid i garagen, arbejde på noget, eller kan du lide at hænge ud i haven? Har du et hjemmekontor, hvor du kan lide at sidde ved din computer? Eller er dit yndlingssted din hyggelige stue? Gå til det sted eller det lokale og sig til dig selv (forpligt dig): "Når jeg er færdig med min yndlingsaktivitet, vil jeg træne her."

2. Lyt til din ynglingssang

Det skal være noget energisk og opløftende, noget der får dig til at føle dig glad og frisk. Begynd at træne med din yndlingssang i højtalerne, eller forpligt dig til at starte, når den er slut.

3. Snack din ynglingsfrugt

Frugt er sødt og lækkert - der er bestemt en, du bedst kan lide (æbler, bananer, kiwier, grapefrugter, blåbær ...) Sørg for, at du har din favorit tilgængelig for dig og har den hver gang før eller efter din træning.

4. Tag fitnesssupplement

Undertiden kan intet motivere dig som en investering. Hvis du køber et fitness-supplement, vil du være mere motiveret til at få mest muligt ud af det. Vi anbefaler noget, der også smager godt, så du kan forkæle dig selv og samtidig forbedre dine resultater! Det er en vindende kombination.!

 

Prøv vores 30 dages startspakke og forkæl dig selv, mens du indkører en ny vane i din dagligdag, derhjemme.

Artikler der også kunne være interessante for dig