Manuela: "Jeg opnåede fantastiske resultater på kun 4 måneder!"

Manuela arbejder på et kontor og har en stor passion for oversættelse. Hun har altid haft problemer med at være overvægtig og har prøvet mange vægttabsprodukter i sit liv. Hun ledte konstant efter produkter, der ville fungere på lang sigt... indtil hun opdagede SlimJOY!

På trods af alt mistede Manuela aldrig sin beslutsomhed.

Manuelas vægttabsrejse har ikke altid været let, og hun gennemgik nogle svære øjeblikke. En af dem var ved at forlige sig med, hvor ulykkelig hun følte sigsin krop.

"Fedme påvirkede min livsstil og humør, men jeg prøvede altid at være beslutsom og ikke at miste troen på mig selv.

Da hun hørte om SlimJOY, besluttede hun sig for at prøve det, på trods af de mange skuffelser, hun havde med lignende produkter: "Jeg sagde til mig selv, hvad hvis det virkelig virker denne gang? Der er ingen skade i at prøve, og produkterne er helt naturlige.

Manuela opnåede fantastiske resultater

Men denne gang blev Manuela ikke skuffet. Hun bemærkede fremskridt efter kun 4 uger med produkterne!

"Med SlimJOY produkter bemærkede jeg næsten med det samme, at mine hofter blev smallere, og jeg tabte centimeter omkring taljen."

Og det er ikke alt...

Takket være SlimJOY, især AdipoBurn** EXTREME kapslerne, var Manuela i stand til at opnå fantastiske resultater: hun tabte i alt 17 kilo, 7 cm ved taljen og 9 cm ved hofterne!

AdipoBurn** EXTREME: en unik FatBurner

Undrer du dig over, hvorfor Manuela lige besluttet sig for AdipoBurn**? Årsagen er enkel: Disse unikke og ekstremt effektive fedtforbrændingskapsler er særligt effektive til at bekæmpe mavefedt og forhindre nye fedtaflejringer i at dannes.

AdipoBurn**:

  • reducerer mavefedt med op til 50%*

  • reducerer taljeomkredsen med op til 7,5cm*

  • reducerer hofteomkredsen med op til  6cm*

  • accelererer fedtforbrændingen med op til 33%*

  • aktiverer det brune fedtvæv

Manuelas nye begyndelse

Efter sin fantastiske forvandling føler Manuela sig genfødt. 

"Mit humør er blevet bedre, og jeg føler ekstremt motiverettil en sundere livsstil og min fortsatte vægttab rejse. Jeg kom endelig tættere på den vægt, som jeg altid har ønsket. Jeg er nu meget mere selvsikker og ved, at jeg vil være i stand til at nå de mål, jeg har sat mig.

Vi er rigtig glade for Manuela og ønsker hende alt det bedste på turen!

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

** Kunden brugte den tidligere version, før kaldet AdipoSlim EXTREME.

Artikler der også kunne være interessante for dig