Kost der eliminerer overskydende væske

Denne kost er perfekt til at eliminere toksiner og reducere overskydende væske i kroppen. Den er især velegnet til enhver, der kæmper med oppustethed, hormonel ubalance eller overgangsalder-symptomer. Udover at eliminere toksiner, vil den også hjælpe med at øge vægttab og hjælpe dig med at føle dig sundere og fuld af energi.

Hvis vi prøver at eliminere overskydende væske fra kroppen, er vi nødt til at forblive hydreret, så modstridende som det lyder. Naturlige, friskpressede frugtsaft er perfekt til netop dette, da de også giver os et løft af energi og er rige på vitaminer. Forskellige te eller infusioner er også gode, de holder dig ikke kun hydreret, men er også gavnlige for fordøjelsen og kan have en afslappende effekt.

Vi er også nødt til at undgå mad, der bidrager til ophobning af væske. Salt er en af ​​dem. Denne detoxerende kost inkluderer mad med lavt saltindhold og mad, der indeholder mange fibre, vand, mineraler, antioxidanter og vitaminer. Grøntsager (som artiskok, selleri, asparges, agurk, persille, hvidløg ...) og frugt (som papaya, bær, druer, ananas, vandmelon ...) er altid en god idé, det samme med smoothies, supper og fuldkornsrigt mad.

Denne kost anbefaler, at man undgår mad med højt salt- eller sukkerindhold, samt mættet fedt (rødt kød, smør, fløde).

Yoghurt er den ideelle snack, fordi den er fordelagtig for fordøjelsen. Den hjælper også med at beskytte mod tarminfektioner og reducerer oppustethed

En detox-kost indeholder altid at man indtager store mængder vand - dette hjælper med at holde dig hydreret og hjælper nyrerne med at udvise toksiner

Prøv den detoxing kost: din krop vil være taknemmelig

Morgenmad: Sukkerfri morgenmadspordukter som cornflaskes , müsli eller havregryn og en teskefuld chiafrø blandet med yoghurt eller Skyr og en varm kop grøn te. Alternativ: 2 stk. fuldkornsrugbrød med hytteost og en skive kalkunbryst.

Formiddags-snack: Frisk frugt (bær, druer, ananas, vandmelon, jordbær, blomme, fersken) og et glas vand (drik vandet efter du har nydt din snack).

Frokost:

  • Blomkålssalat - en håndfuld blomkålhoveder, syltede agurker, 1 gulerod og et hårdkogt æg. Krydre salaten med sennep.
  • Artiskokker (6 stykker) med olie og lidt salt. Skræl artiskokkerne og skær dem i to. Tilsæt nogle krydderurter (timian, persille) og en knivspids salt, og citronsaft efter smag. Til dessert skal du have en pære - en god alliance ved detoxing.
  • Gå efter en kf sydens klassiker og lav en gazpacho. Kombiner 1 kilo tomater, 1 eller 2 fed hvidløg, 1 løg, 1 rød peberfrugt, 2 grønne peberfrugter, 2 spsk olivenolie, eddike og salt. Nyd det helst alene, men kan kombineres med 1 stk fuldkornsrugbrød.

Eftermiddags-snack: Smoothie - kombiner 1 selleri, ½ agurk, en håndfuld persille, 1 gulerod og saften fra ​​3 citroner. Tilsæt 1 liter vand og blend.

Let aftensmad:

  • Ovnbagt kulmule fisk med sauterede ærter. Kombiner 200 g sauterede ærter med 1 hakket løg, et fed hvidløg, lidt persille og en knivspids paprika.
  • En let æggekage med skivet tomat, 6-8 asparges, lidt olie og salt.

Vi anbefaler WaterOut EXTREME

En helt naturlig hindbær-aromatiseret dræningsdrik med 8 kraftfulde plantebaseret ingredienser (artiskok, hibiscus, persille, vandmelon, rød vindrue, Java-te, CactiNea og Sarsaparilla rod):

  • Eliminerer toksiner og overskydende væske (uden at miste mineraler)
  • Reducerer oppustethed - du ser slankere ud på ingen tid
  • Giver en følelse af lethed
  • Gør vægttab 2,5 gange hurtigere og optimerer fedtforbrændingen*
  • Reducerer mængden af cellulite


WaterOut EXTREME hjælper med at eliminere toksiner og overskydende væske, hvilket hjælper med at forberede kroppen på vægttab og øge vægttabets fremskridt.

Føl dig selvsikker i din ynglingskjole og luk dine bukser uden problemer

* [Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig

VÆGTTAB
-73%
Tilbudspris 30,00 kr. Normal pris 112,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig