Vægttab med kaffe? Ja tak!

Hvis du også nyder en lækker kop kaffe hver morgen ... så er du det rigtige sted. Vi præsenterer dig en kaffe, som du kan tabe dig med!

Selv duften af ​​kaffe vækker vores sanser, og vi føler os straks bedre.

For mange hundreder år siden blev kaffe en obligatorisk del af dagen, for mange folk og kulturer, men hvad der gør det så specielt, vil vi afsløre for dig nedenfor.

Kaffe hjælper med at smelte fedt

Kaffe er almindeligt kendt for at øge energiniveauet og forbedre humøret, men hvad du måske ikke viste, er at kaffe også hjælper med vægttab! Du læste korrekt, det er netop på grund af koffeinindholdet, at kaffe kan fremskynde vægttab.

Og undersøgelserhar bekræftet dette: koffein fremskynder stofskiftet og fremmer fedtforbrændingen. En undersøgelse viste, at 33 forsøgspersoner, der drak kaffe indeholdende 6 mg koffein pr. 1 kg kropsvægt, forbrugte færre kalorier end dem, der drak mindre koffein eller overhovedet ikke noget koffein.

Hvad er en kaffediæt?

Kaffeelskerens diæt blev berømt ved hjælp af bogen "Kaffeelskerens diæt" af Dr. Bob Arnota.

I bogen hæver Dr. Arnot, at drikke kaffe flere gange om dagen kan fremskynde stofskiftet, smelte mere fedt, stoppe ophobning af fedt og reducere appetitten.

Han fik inspiration til bogen efter at have undersøgt menneskers liv på den græske ø Ikaria. På denne ø opdagede han en stor befolkning af ældre stadig var meget sunde mennesker.

Han mener, at den store mængde kaffe, som disse mennesker drikker, som er fuld af antioxidanter, er ansvarlig for deres helbred og lange levetid.

Hvordan kaffediæt faktisk fungerer

Diæt med kaffe indeholder mindst 3 kopper (720 ml) kaffe om dagen. Han anbefaler også letbrændt kaffe, da den indeholder flere polyfenoler og antioxidanter.

Og han understreger bestemt, at sukker, mælk og andre kaffetilsætninger bør undgås. Derudover anbefaler han smoothies som måltid med et højt fiberindhold.

Andre måltider bør være kalorifattige og fedtfattige, samt rige på fiber fra hele korn, frugt og grøntsager. Forfatteren advarer også mod at undgå forarbejdede fødevarer, såsom frosne fødevarer.

Bare 1 kop om dagen er nok!

Selvom Dr. Arnot anbefaler 3 kopper, har vi bare ikke altid tid til at forberede og drikke så meget kaffe...

Derfor har vi hos SlimJOY nu en endnu bedre kaffe, der indeholder alle fordelene ved almindelig kaffe & vi tilføjede ingredienser i kaffen der hjælper med vægttab! Men ikke kun det, modelleret efter bogen af ​​Dr. Arnota, vores kaffe har ingen mejeriprodukter, men fibre, der holder os mætte længere!

Introduktion af Slimmiccino!

Det indeholder:

  • Garcinia Cambogia - et velkendt appetitdæmpende produkt, virker også mod den nye dannelse af fedtceller og hjælper med at bevare den ønskede kropsvægt.
  • Grøn kaffeekstrakt - undersøgelser har vist, at grøn kaffe har et stort potentiale i smeltning af fedt. Ved at forbruge 400 mg pr. Dag har brugere tabt sig med succes.
  • Guarana-ekstrakt - er fantastisk til at øge energiniveuaet og fremskynder også stofskiftet.
  • Instant kaffe - det holder dig fokuseret og vågen! Koffein er også kendt for at fremskynde stofskiftet.
  • Cikorie inulin - prebiotiske fibre, der har en positiv effekt på tarmens mikroflora. De hjælper også med en langsigtet mæthedsfornemmelse.

Slimmiccino vil hjælpe dig med at holde fokusen, og holde din figur slank! Og ved du hvad der er det bedste? Slimmiccino har ingen bivirkninger som almindelig instant kaffe (nervøsitet og feber).

Udskift din morgenkaffe med Slimmiccino og føl en bølge af energi. Eller drik den i stedet for en eftermiddagsdessert eller en is. Sukkerlysten forsvinder og din figur vil være tættere på dit mål dag for dag.