Er din hormonelle ubalance årsagen til dine kilo?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor de genstridige ekstra kilo kun synes at holde sig på et bestemtområde af din krop? Mens de typiske vægttabsprogrammer anbefaler at sænke kalorieindtaget og motionere mere, er der faktisk meget mere i det end bare at opretholde et kalorieunderskud!

Hormoner har stor indflydelse på din vægt og fedtfordeling, og du kan ophobe fedt på trods af en slankekur - for at være ærlig kan en slankekur endda forværre din hormonprofil.

Det er et mere almindeligt problem, end du måske tror. Det skyldes, at vi lever i en verden, der ikke er hormonernes bedste ven. Vores kroppe lider dagligt - med pesticider, forurenet luft og forskellige kemikalier i produkter. Det kan vi ikke rigtig løbe fra. Hvis du har svært ved at smide de ekstra kilo, er det på tide, at du tager et kig på dine hormoner. Følg artiklen for at lære hvordan!

Estrogen hormone levels

Hvordan hormoner påvirker fedtfordelingen

Hormonelle ubalancer er ret lette at genkende. Hormoner er nemlig kemiske budbringere, der frigives af kirtler og bevæger sig gennem blodbanen til andre dele af kroppen. De regulerer mange forskellige funktioner i kroppen, bl.a. fordøjelse, stofskifte, humør og fedtceller.

Nogle hormoner favoriserer mavefedt, mens andre fremmer fedtophobning på hofter og lår. Afhængigt af din kropsform kan du finde årsagen til, at du kæmper med vægttabet. Vi foreslår, at du adresserer hormonelle ubalancer, hvis du vil have mest muligt ud af din diæt og dit træningsprogram.

Nika

Pæreformet krop = østrogendominans

Hvis dit kropsfedt hovedsageligt ophober sig på hofter, lår og balder, har du måske at gøre med østrogendominans. Østrogen er kendt som det kvindelige hormon og er ansvarlig for reproduktiv sundhed, stofskifte og humør. Men det foretrækker også at lagre fedtcellerne i hofte- og lårområdet.

Når dit østrogenniveau er højere end normalt, kan du derfor opleve en mere tydelig vægtforøgelse i det område, eller du kan have problemer med at tabe fedtet.

Hvad kan du så gøre?

For at kunne slanke den pæreformede krop har du brug for mere end bare en livsstilsændring, da din krop har svært ved at skylle overskydende østrogen ud. Derfor anbefaler vi Estrogen Slimming Support, den eneste tredobbelte østrogen-detox, der understøtter udskillelsen af overskydende østrogen:

 • styrke leveren;
 • støtte tarmen; og
 • balancere østrogenniveauet.

Nika

Æbleformet krop

Synes du, at det er umuligt at tabe fedt på midten? Der er to hormoner, der regulerer denne form for fedtophobning, så det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken kategori du tilhører. Det burde være nemt, da det ene er relateret til din (peri)menopausale fase.

= Overgangsalderen

I overgangsalderen - men også langt før i den perimenopausale fase - begynder dit østrogenniveau at falde. Lavere østrogenniveauer flytter fedtfordelingen fra hofter og lår til maveområdet, hvilket giver dig den æbleformede krop.

Du kan også opleve et fald i den magre kropsmasse, hvilket forstærker din vægtøgning og manglende evne til at tabe dig.

Hvad kan du gøre?

Det er et naturligt forløb i en kvindes liv, men du kan stadig nyde en behagelig og selvsikker (peri)menopausal fase. MenoPause Slimming Support giver lindring under østrogenfaldet, mens:

 • fremmer vægttab for en æbleformet krop;
 • understøtter vægtkontrol; og
 • booster fordøjelsen.

= Kortisol

Men hvis du ikke er i (peri)menopausen, kan årsagen til maven være stress. Når du er under fysisk eller psykisk pres, frigives kortisol - stresshormonet. For at forberede kroppen på at reagere på en stressende situation, vil kortisol favorisere øjeblikkelig brug af glukose i stedet for at lagre det, hvilket forårsager højt blodsukker.

Langvarig stress kan føre til konstant forhøjede kortisol og blodsukkerniveauer, hvilket resulterer i en "stressmave", noget du ikke kan slippe af med, før du, ja... slapper af.

Hvad kan du gøre?

Tab mavefedtet hurtigere ved at håndtere stress og forhøjet blodsukker med Cortisol & Glucose Slimming Support og dens 4-i-1-virkning, som..:

 • øger kroppens evne til at bruge lagret fedt;
 • kickstarter vægttab;
 • fremmer følelsesmæssig stabilitet og søvn; og
 • forbedrer det generelle velbefindende.

Rektangulær kropsform = ubalance i skjoldbruskkirtlen

Tør hud og mangel på energi og fokus, ledsaget af fedtophobning over hele kroppen, er sikre tegn på en træg skjoldbruskkirtelfunktion. Skjoldbruskkirtlen er en sommerfugleformet kirtel, der producerer skjoldbruskkirtelhormoner.

Skjoldbruskkirtelhormoner er ansvarlige for kroppens stofskifte, så når din skjoldbruskkirtel ikke producerer nok af dem, sænkes dit stofskifte, og du begynder at akkumulere fedt overalt, hvilket giver dig den rektangulære kropsform!

Hvad kan du gøre?

Balancer dine skjoldbruskkirtelhormoner og boost dit stofskifte! Vi foreslår Thyroid Slimming Support, den innovative formel, der adresserer symptomer på en træg skjoldbruskkirtel:

 • balancerer skjoldbruskkirtelhormoner og deres produktion;
 • fremmer vægttab for en rektangulær kropsform;
 • styrke hårets og hudens sundhed; og
 • øge energien og forbedre koncentrationen.

Produkter til dig

FEDTFORBRÆNDER TIL MAVEN
-56%
Tilbudspris 179,00 kr. Normal pris 408,00 kr.
Se produkt