Vægttab i 3 enkle trin

Vinteren er snart forbi. Har du lyst til at frigøre din krop for alle de affaldsstoffer og giftstoffer, som har ophobet sig i den kolde tid og samtidig tabe dig? Foråret er et godt tidspunkt til at tilegne sig gode vaner, der fremmer vægttab, og til at ’gøre hovedrent’ i kroppen.

For at få din krop klar til sommer bør du følge disse 3 trin.

Trin 1: Udrensning af giftstoffer

Dette trin forbereder din krop på at styrke de lever-enzymer, som er vigtige proteiner i alle cellers stofskifteprocesser.Disse enzymer neutraliserer giftstoffer eller omdanner dem til forskellige andre stoffer, som derefter udskilles i en af de følgende faser.

Giv din krop et løft medToxBurn – et 100 % naturligt tilskud, der fremmer effektiv afgiftning.


Trin 2: Udskillelse af væske

Formålet med dræningsprocessen er at udskille overskydende væske og giftstoffer. Vanddrivende planter såsom figenkaktus, padderok, marietidsel og artiskok er ideelle til at styrke udskillelsen af væske. Samtidig frigør de aktive midler i disse planter leveren for fedt og sukkerreserver (glykogen), hvilket giver hurtigere vægttab.

Vi anbefaler WaterOut STRONG, en yderst effektiv vanddrivende drik med indhold af 8 planter med vanddrivende virkning.


Trin 3: Fedttab

Det tredje trin er beregnet til at forbrænde fedt, som har ophobet sig gennem vinteren. Anthocyaniner, catechiner og capsaicin er dine allierede – de sætter kalorieforbrændingen i vejret! De stimulerer produktionen af hormonet adiponectin – det hormon, som findes i naturligt slanke mennesker.

Alle disse naturlige stoffer finder du i AdipoSlim XXL, som virkelig angriber fedt!


Yderligere råd

For at opnå så stort et vægttab som muligt bør du undgå mellemmåltider og begrænse mad med højt indhold af sukker og fedt. Udøv motion i 45 minutter, helst 3 gange om ugen.

ADVARSEL: Vælg risikofrie og naturlige tilskud, som er blevet klinisk afprøvet og godkendt.Vi er så sikre på vores produkters kvalitet, at vi tilbyder en 100 % garanti for, at du får dine penge tilbage.

Artikler der også kunne være interessante for dig