4 overraskende måder probiotika påvirker din vægt på

Du har sikkert allerede hørt om alle fordelene ved at tage probiotika for din tarms sundhed, men vidste du, at probiotiske kosttilskud også kan være dit hemmelige våben til at smide de ekstra kilo? 

4 ways probiotics can help you fit into your clothes again

Det er rigtigt, du kan tage probiotika for at tabe dig! Læs videre om, hvordan de kan hjælpe dig med at passe dit yndlingstøj igen. 

Fire overraskende måder, hvorpå probiotika hjælper dig med at kontrollere din vægt 

Når du tænker på probiotika, tænker du sikkert på de kosttilskud, der sikrer en god fordøjelse. Og selvom det er deres primære rolle, kan de gøre så meget mere for dit velbefindende og endda hjælpe dig med at tabe dig. 

Her er hvordan: 

  1. De dæmper din appetit: Ved regelmæssig indtagelse øger probiotika frigivelsen af appetitnedsættende hormoner. Det betyder, at du kan undgå unødvendige mellemmåltider og overspisning og bedre kontrollere din vægt.  
  2. De reducerer optagelsen af fedt fra kosten: Probiotika forbedrer fedtmetabolismen og forhindrer optagelsen af fedt fra kosten i tarmen. Det resulterer i, at din krop udskiller fedtet i stedet for at lagre det omkring hofterne eller maven.  
  3. De forhindrer fedtlagring: Det har vist sig, at probiotika øger niveauet af fedtregulerende proteiner. Disse proteiner påvirker kroppens evne til at lagre det fedt, der stadig absorberes fra maden. Det betyder, at din krop ikke akkumulerer fedt i dine problemområder, og det bliver lettere at opretholde en sund fysik. 
  4. De øger slankningen: Flere undersøgelser har vist en reduktion af kropsmasse og taljemål hos mennesker, der indtog probiotika. Ved at tilsætte gavnlige bakterier til kosten i 3 uger kunne overvægtige deltagere sænke deres fedtprocent betydeligt.  

Nu hvor du ved, hvordan probiotika kan hjælpe dig med at få en slankere krop, så lad os tale om, hvordan du kan få flere af de gavnlige bakterier ind i din kost. 

Sådan får du mere probiotika til vægttab i din kost

Kefir, sauerkraut og kimchi er gode naturlige kilder til probiotika, men det kan være en udfordring at tilføje dem til din ugentlige madplan, når du laver mad til hele familien. Dine børn er måske ikke de største fans af smagen, og du har sikkert ikke energi til at lave separate måltider til dig selv. 

Og selvom indtagelse af probiotika fra fødevarer er en god start, får du ikke nok gavnlige bakterier til at nå dine mål for vægttab. Desuden er probiotika superfølsomme over for det miljø, de befinder sig i.  

Selv hvis du kun spiser probiotiske fødevarer, overlever bakterierne måske ikke rejsen til tarmen, hvor de kan hjælpe dig med at smide det uønskede fedt, der har forhindret dig i at bære dit yndlingstøj. 

Heldigvis er der en måde at tilføje den rette mængde probiotika til vægttab i din kost uden det ekstra arbejde - med probiotiske kosttilskud. 

Form din krop med WaterAway Biotic

Det probiotiske kosttilskudWaterAway Biotic indeholder ibSium®, et patenteret probiotikum, som giver en koncentreret dosis af gavnlige bakterier, der med garanti når frem til din tarm. Det sikrer, at du får en ensartet og kraftig tilførsel af probiotika hver dag. 

For at opnå endnu bedre slankeresultater er formlen kombineret med CactiNea™, et kraftigt vanddrivende middel. Tilsætning af et vanddrivende middel hjælper med at reducere væskeophobning og fremskynde dit vægttab. Desuden bliver du meget mere motiveret, da du ser resultater næsten med det samme. 

Det betyder, at du ikke længere skal kæmpe for at planlægge dine måltider omkring probiotisk-rige fødevarer. Du skal blot tilføjeWaterAway Biotic til din daglige rutine, og din krop vil snart begynde at høste fordelene ved det! 

For det første vil du begynde at tabe vandvægten, hvilket giver dig øjeblikkelige kropsformende resultater. For det andet vil probiotikaen støtte din tarmsundhed, samtidig med at den øger dit vægttab. Det vil resultere i et bæredygtigt vægttab på en naturlig måde og uden den irriterende yoyo-effekt.  

Prøv WaterAway Biotic, og giv din krop den støtte, den har brug for til at blive fit på en bæredygtig og effektiv måde.  

Kilder:

Palsdottir, Hrefna. “How Probiotics Can Help You Lose Belly Fat.” Healthline, Healthline Media, 31 Mar. 2023, www.healthline.com/nutrition/probiotics-and-weight-loss#how-probiotics-affect-body-weight. 

Aronsson, Linda et al. “Decreased fat storage by Lactobacillus paracasei is associated with increased levels of angiopoietin-like 4 protein (ANGPTL4).” PloS one vol. 5,9 e13087. 30 Sep. 2010, doi:10.1371/journal.pone.0013087 

Ogawa, Akihiro et al. “Lactobacillus gasseri SBT2055 suppresses fatty acid release through enlargement of fat emulsion size in vitro and promotes fecal fat excretion in healthy Japanese subjects.” Lipids in health and disease vol. 14 20. 20 Mar. 2015, doi:10.1186/s12944-015-0019-0 

Wiciński M, Gębalski J, Gołębiewski J, Malinowski B. Probiotics for the Treatment of Overweight and Obesity in Humans-A Review of Clinical Trials. Microorganisms. 2020 Jul 29;8(8):1148. doi: 10.3390/microorganisms8081148. PMID: 32751306; PMCID: PMC7465252. 

Produkter til dig