HVORDAN HORMONER PÅVIRKER KROPPEN!

Mange er uvidende om, at der er en forbindelse mellem kropsform og hormonelle funktioner.

Studier har afsløret en tæt sammenhæng mellem flere forskellige kirtler i vores krop og vores kropsform (måden hvorpå fedt er fordelt).

Hvis vores hormoner ikke fungerer, er det næsten umuligt at opretholde en sund vægt.

Hvordan påvirker hormoner vægttab?

De forskellige kirtler producerer og frigiver hormoner i blodet og transporterer dem derefter til at udføre alle mulige funktioner. Vi kan forstyrre hormonfunktionen ved at bruge for meget sukker, følge en diæt med lavt kalorieindhold, stresse meget eller blive udsat for giftige kemikalier.

I henhold til problemerne i det hormonelle system kan folk klassificeres i 3 forskellige typer..

Binyretypen

Binyrerne sidder over nyrerne og har en meget vigtig rolle i at beskytte kroppen fra den destruktive effekter af kronisk stress.

Kortison stresshormon - kan skabe kaos på vores kroppe, hvis de ikke kontrolleres. En måde, det forhindrer vægttab på, er ved at øge hævelsen - dette sker ironisk nok, hvis din krop ikke får nok kalorier fra din kost.

Symptomer på binyretypen:

 • Kronisk træthed, udmattelse efter minimal anstrengelse

 •  Akkumulering af fedt midt på kroppen (talje, mave)

 • Ophobning af væske

 • Trang til salte fødevarer

 • Fordøjelsesproblemer, ledgigt, voldsomt præmenstruelt syndrom

De fysiske karakteristika hos binyretypen er brede skuldre, stærke ben og øget talje. Det sværeste mål at nå for binyretypen er maven. 

Anbefalinger

Binyretypen føler trang til er primært salte og fede fødevarer. Disse fødevarer stimuleret binyrerne, og når de indtages i store mængder, kan det føre til for meget stimulation af binyrerne og dermed til vægtstigning. Vores anbefaling er at spiser rigeligt med frugt, mælkeprodukter med lavt fedtindhold og fuldkorn. Ved træning anbefaler vi, at der lægges særligt vægt på ben og mave.

SlimJOY anbefaler WaterOut EXTREME:

WaterOut vil afhjælpe problemer med væskeophobning. Det vil gøre ansigtet mindre oppustet, men vigtigst af alt vil det mindske en oppustet mave, talje, ben og arme. Som en ekstra bonus vil det også skylle toxiner ud af kroppen og nulstille dit lymfesystem.

Tyroidtypen

Skjoldbruskkirtlen producerer hormoner, som er ansvarlige for cellemetabolismen. Disse hormoner er ansvarlige for fedtforbrænding, vægttab, kognitive evner, mave-tarmfunktion, optagelse af næringsstoffer og udskillelse af affaldsstoffer fra kroppen.

En underaktiv skjoldbruskkirtel kan føre til problemer såsom vægtøgning, hudproblemer, depression og manglende energi.

Symptomer på skjoldbruskkirteltypen:

 • Gradvis og stabil vægtstigning

 • Træthed, apati

 • Søvnløshed og problemer med at falde i søvn

 • Kuldefølsomhed, højt kolesteroltal og ledsmerter

 • Problemer med hårtab, tør hud

Anbefalinger

Skjoldbruskkirteltyper vil have godt af at fjerne sukker, hvidt mel, hvidt brød og hvide ris fra deres kost.. Æg, grøntsager, kylling, fisk og magert kød er at foretrække. At undgå koffein er også en god idé.

Motion bør være fokuseret på aerobic og vægttræning for at øge muskelmassen og dermed metabolismen.

SlimJOY anbefaler CarbBlock EXTREME kapsler:

Den innovative naturlige sammensætning af CarbBlock EXTREME kapsler indeholder ikke koffein. De indeholder jod , som stimulerer skjoldbruskkirtlen. CarbBlock EXTREME blokerer 54%* af enzymer, der fordøjer kulhydrater og forhindrer i at omdanne dem til fedt. 

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Ovarietypen

Ovarietypen har en speciel kropsform med stærke hofter og lår.

Æggestokkene er de kvindelige reproduktionskirtler, der er placeret på begge sider af livmoderen. De producerer østrogen og progesteron, hormoner, der er ansvarlige for udviklingen af kønsorganer og sekundære seksuelle egenskaber, herunder fordeling af fedt i kroppen. Enhver dysfunktion på grund af højere østrogenproduktion producerer ekstra fedt.

Symptomer på ovarietypen:

 • Akut præmenstruel syndrom

 • Akkumulering af fedt, særligt på lårene

 • Cyster på æggestokkende, infertilitet

 • Akne, humørsvingninger

 • Træthed, ryg- og knæproblemer

 • Manglende libido

 • Unormal menstruationsblødning

Anbefalinger

Undgå at spise stegt og krydret mad, fedt, mælkeprodukter, sukker og svinekød. Det anbefales dog, at denne type indtager masser af protein, da det hjælper med at opbygge muskelmasse. Gå lange ture, løb, dans eller dyrk motion.

SlimJOY anbefaler FatBurn XXL:

FatBurn XXL er den ultimative 3-i-1 fedtforbrænder med en kraftig termogen virkning til maksimal fedtforbrænding og en bedre, fit krop. Forbrænder 24%* mere fedt i flere timer uden at reducere musklemassen

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt
24-7 FEDTFORBRÆNDER
-62%
Tilbudspris 199,00 kr. Normal pris 528,00 kr.
Se produkt