7 måder at fremskynde stofskiftet

Du ved, hvordan nogle mennesker bare kan spise noget uden at tage på, mens andre bare kigger på en kage og allerede føler, at den sætter sig på hofterne? Nej, der er intet magisk over dette. Svaret ligger i stofskiftet. Den gode nyhed er, at der er et par ting, du hvis du ønsker at øge dit!

1. Sult ikke!

Hvis du spiser mindre end 1200 kalorier om dagen, lærer du din krop, at mad er en mangelvare. Hvad gør du med manglende ressourcer - du hamstre (fylder dit lager). Dit stofskifte vil blive langsommere og forsøge at gemme alt i dine fedtreserver. Ved at have mange små sunde måltider om dagen vil du faktisk øge dit stofskiftet. Du vil ikke føle dig sulten hele tide.

2. Kaffe og te

Grøn te, Oolong te og kaffe har alle vist sig at øge stofskiftet såvel som fedtforbrænding. Te har de ekstra fordele ved polyfenoler - antioxidanter, der beskytter din krop mod frie radikaler.

3. Krydre dit liv

Kan du lide krydret mad? Bruger du til chili eller cayenne peber? Hvis ikke, er det måske på tide, at du introducerer dem til din kost. Capsaicin - ingrediensen, der er ansvarlig for det spark, du får fra chili - har veldokumenterede virkninger på stofskiftet. Ved at hæve din indre kropstemperatur, forbrænder du flere kalorier.

4. Protein

Behandling og absorbering af protein får din krop til at bruge flere kalorier end at fordøje kulhydrater. At have mere protein forhindrer også muskeltab. Da muskler forbrænder flere kalorier end fedt (selv når du ikke bevæger dig).

5. Afslapning

Cortison, stresshormonet, kan skade din krop meget, hvis du ophober for meget af det på daglig basis. Din krop vil opbevare mere fedt og væske, din energi er lav og før eller senere begynder dit helbred at svække. Læs en bog, se en film, grin med vennerne eller gå en tur i naturen.

6. Spis fisk!

Fisk, især laks, sardiner og tun, er rige på Omega 3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer spiller en meget vigtig rolle i din krop: de øger energiniveauet og hjælper med at opbygge muskler, samt øger humøret og undertrykker appetitten.

7. Drik mere koldt vand

Undersøgelser har vist, at drikke en halv liter vand øger dit stoftskifte med 10-30% i cirka en time - effekten er større, hvis du drikker koldt vand, da din krop bruger endnu mere energi på at varme det op til kropstemperatur.

Med alt dette i tankerne har vi udviklet det perfekte supplement til øget stofskifte: FatBurn EXTREME.

Den ultimative 3-i-1 fedtforbrænder med kraftige termogene effekter for maksimalt fedt tab og en fit, tonet krop.

FatBurn EXTREME. udløser øget fedtforbrænding, der varer i flere timer og hjælper dig med at tabe op til 24% mere fedt* (mens du opretholder muskelmasse) selv med let eller moderat træning. Den bedste del? Da det øger termogenesen, fungerer det også, når du ikke gør er aktiv!

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig