6 enkle tricks til at forbrænde fedt uden at træne

Kunne du tænke dig at vide, hvordan man forbrænder hundredvis af ekstra kalorier hver dag uden at træne?

Eller måske træner du allerede og holder dig til en diæt, men har bare brug for et ekstra boost for hurtigere resultater. Læs videre for at finde ud af, hvad der næsten ikke kræver anstrengelse og stadig forbrænder ekstra kalorier!

1. Tyggegummi

Mens hvert stykke tyggegummi kun indeholder omkring 2 kalorier, forbrænder du dem alle – og mere til! Tyggegummi hele dagen kan forbrænde en lang række ekstra kalorier - op til 11 i timen!*

Det kan enhver gøre; det er enkelt, føles ikke som motion og giver dig frisk ånde! Bare pas på ikke at tygge tyggegummi midt i en session.

2. Konstant i bevægelse

Ja, det strider imod alt, hvad du blev lært som barn, hvad enten det var i skolen, i kirken, til frokost. Vi har gode nyheder! Fidget til dit hjertes lyst! Leg med dit hår, bevæg dig rundt i din stol, bank på foden (men prøv ikke at drive dine kolleger til vanvid) - disse kan hjælpe dig med at forbrænde masser af ekstra kalorier hver eneste dag.

3. Sæt dig på gulvet

Vi ved, at du ikke kan gøre dette på kontoret, men du kan gøre det derhjemme. Når du ser en film eller dit yndlingsprogram, er det bedste sted at sidde på gulvet i stedet for sofaen. Og hvorfor? Når du sidder på gulvet, har din krop brug for støtte - den arbejder med flere muskler og forbrænder flere kalorier.

4. Brug trappen

At tage trappen i stedet for elevatoren (eller i det mindste gå de sidste 2 eller 3 etager) kan være til stor hjælp. På godt 20 minutter kan det være mere end 300* kalorier!

5. Skru ned for termostaten

En undersøgelse viste, at personer, der sad 2 timer om dagen i et rum med en temperatur på 17°C i 6 uger, oplevede et betydeligt fedttab. Det kan være en god idé at sætte rumtemperaturen lidt lavere, end du er vant til. Det ser ud til, at du kan smelte fedt med kulde!

6. Nyd en fedtforbrændingsdrik

FatBurn EXTREME er en fedtforbrændende mangodrik med en termogen effekt. Det betyder, at det vil øge din kernetemperatur en smule og hjælpe din krop med at forbrænde 24%* mere fedt, selvom du ikke gør noget! Hvis du tager det før shopping, leger med børnene eller havearbejde, vil det forvandle dine daglige aktiviteter til effektiv fedtforbrændingstræning, uden at du selv behøver at bevæge dig!

*Ansvarsfraskrivelse: Effekterne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden.

Artikler der også kunne være interessante for dig