Fedtforbrændere vs. fedtbindere: et nærmere kig

Med så mange forskellige valg kan det være skræmmende at vælge det rigtige kosttilskud. Selvfølgelig kan de alle kun fungere, når du tilføjer tilstrækkelig motion og sund kost til kuren, men det er vigtigt, at du i det mindste har en nogenlunde idé om de grundlæggende kategorier for bedre at forstå, på hvilke måder de understøtter dine fitnessmål.

Især fedtforbrændere og fedtbindere har fået meget opmærksomhed gennem de seneste år og det kommer ikke som en overraskelse, at der med mere dækning kommer mere forvirring!

Lad os dykke ned i forskellen mellem fedtbindere og fedtforbrændere!

Fedtbindere

Fedtbindere virker inde i fordøjelseskanalen og forhindrer fedt i at blive absorberet. Med andre ord: de fanger fedt, før det giver problemer. De virker ikke direkte på det fedt, der allerede er lagret i vores kroppe. Fedtbindere vil give fordele, hvis din kost ikke har noget fedtindhold, men de kan hjælpe, når din kost indeholder kød, olier, æg og lignende produkter.

Fedtforbrændere

Fedtforbrændere angriber det fedt, der allerede er lagret i vores kroppe. De er kosttilskud, der kan øge fedtstofskiftet eller energiforbruget, øge vægttabet og øge fedtoxidationen under træning. Lang historie kort: de brænder fedtet op! De er en fantastisk hjælpende hånd, men sørg for at starte med diæten og motionen og få fedtforbrænderne efter tilpasningen.

Hvad skal jeg så vælge?

For det første skal du ikke stole for meget på at hverken fedtbindere eller fedtforbrændere opnår alene resultaterne for dig - du skal komme i gang og begynde at spise sundt! Intet kosttilskud kan kompensere for en inaktiv livsstil.

Fedtbindere ville være mere velegnede, hvis du ønsker at reducere kalorieværdien af ​​din mad. Hvis du finder dig selv at give efter for fristelsen af ​​fed mad, er fedtbindere noget for dig. De vil dog ikke være meget anvendelige på fedtfri diæter.

Fedtforbrændere kan derimod give dig al den støtte du har brug for, hvis  du føler dig træt og umotiveret. Husk dog, at fedtforbrændere kan forårsage svedtendens og forstyrre søvnen.

Vores forslag

Hvis du er på udkig efter et fedtbindende kosttilskud, anbefaler vi FatEliminator EXTREME, som blokerer op til 28%* fedt fra dine måltider og fås i form af lækre drikke med citronsmag.

Der findes mange typer fedtforbrændere, herunder finder du dem, som vores kunder foretrækker:

  • AdipoBurn EXTREMEvores bedst sælgende #1 fedtforbrænder! Det retter sig direkte mod mavefedtet og aktiverer det brune fedtvæv.
  • L-Carnitine Pure 1000Forbrænder fedt og giver dig et rigtigt energiboost! I praktiske ampuller, super nem at have med på farten!
  • Fat Burn XXLDen tredobbelt virkende fedtforbrænder: hjælper med at forbrænde mere fedt, reducere træthed og fremskynde restitutionen.

Produkter til dig