Da jeg hørte om denne enkle måde at aktivere fedtforbrændingen på, måtte jeg bare prøve det! Nu har jeg tabt 11* kilo og har endelig fået min selvtillid tilbage - i en alder af 41 år!

Jeg husker en dag, hvor jeg var ved at gøre mig klar til at gå ud at spise med min mand for at fejre vores bryllupsdag. Jeg glædede mig virkelig til det, da vi sjældent får tid for os selv.

Jeg var virkelig spændt på at sminke mig og klæde mig på, jeg havde endda købt nye hæle og en ny kjole måneden før!

Men der stod jeg så i undertøj og kiggede på den smukke nye kjole, der lå på sengen... Det er et øjeblik, jeg aldrig glemmer - jeg begyndte at tage kjolen på, og alt gik godt, indtil jeg skulle trække den over min mave.

Først troede jeg, at stoffet sad fast, men så stod jeg foran spejlet. Jeg var forfærdet!

Kjolen passede ikke længere. Jeg havde buler på maven, som ikke ville røre sig, og uanset hvor hårdt jeg prøvede at trække i kjolen, så den passede, ville den ikke. Jeg husker, at mine øjne græd, da jeg stod der og stirrede på mig selv. Jeg følte mig helt ødelagt - jeg havde købt kjolen for kun en måned siden! Hvordan var det muligt, at den ikke passede?

Jeg begyndte at råbe til min mand, at jeg ikke ville gå nogen steder. Ingen kjole, ingen bryllupsdag. Jeg var så ked af det! Jeg havde kæmpet med min vægt i mange år, men dette var dråben, der fik mig til at flyde over. Det ødelagde min bryllupsdag og hele minde om den.

Jeg var utrøstelig og ville bare have den krop tilbage, som jeg havde før mine to graviditeter. Det var så nemt at holde vægten dengang!

Jeg hedder Eva, jeg er 41 år og mor til to drenge. I denne artikel vil jeg fortælle dig, hvordan min frustration fik mig til at nå dertil, hvor jeg er i dag - 11* kilo lettere.

Jeg kæmpede virkelig med min vægt efter mine to graviditeter og har prøvet alle kost- og vægttabsprodukter under solen - piller, drikkevarer, keto, low-carb diæter.... Jeg var desperat!

Så lærte jeg noget om fedtforbrænding, som ændrede den måde, jeg så på vægttab.

Der er et væv i kroppen, som er ansvarlig for fedtforbrænding. Desværre er dette væv generelt ikke aktiveret, hvilket er grunden til, at alle de diæter, jeg prøvede, var nytteløse. Ikke underligt, at jeg ikke tabte mig, når jeg ikke tog hensyn til denne vigtige proces i min krop!

Heldigvis har jeg fundet en løsning, der kan aktivere vævet og kickstarte fedtforbrændingen. Da jeg begyndte at fokusere på dette, begyndte jeg også at tabe mig i et helt andet tempo. Det tog et par uger, men da først vægttabet kom i gang, var det en leg.

Selvfølgelig skulle jeg prøve den kjole, jeg havde købt til min bryllupsdag, og jeg troede ikke mine egne øjne - jeg havde kun ændret én ting, og kjolen sad løst! Det er fire måneder siden, at jeg begyndte at forstå, hvordan min krop fungerer, og jeg har allerede tabt 11* kilo. Nu vil jeg bare gerne dele min fantastiske opdagelse med flere mennesker. Jeg vil fortælle alle de andre kvinder derude, at der faktisk er en måde at tabe sig på, selv efter 40 år.

Min vægt stod i vejen for min lykke, og jeg var nødt til at gøre noget ved det!

Jeg har kæmpet med min vægt i årevis, og efter to graviditeter virkede det som en kamp, der ikke kunne vindes. Det hjalp ikke at sidde stille på kontoret i 8 timer om dagen, og når jeg kom hjem, var jeg simpelthen for træt til at motionere. Jeg havde heller ikke tid til at lave sund mad, og jeg begyndte hurtigt at tage på, især omkring maven.

Jeg følte mig ulykkelig og usikker på mit udseende. Jeg havde prøvet mange forskellige diæter i håb om at tabe mavefedtet og genvinde min selvtillid, men hver gang det lykkedes mig at tabe mig lidt, tog jeg det altid på igen. Det var så frustrerende.

Jeg husker tydeligt, at jeg følte mig meget utilpas i min egen krop. Det, der gjorde mest ondt, var, at jeg ikke kunne følge med mine børn, jeg kunne ikke løbe rundt og spille fodbold med dem! Jeg følte mig konstant udmattet og havde kun lidt energi, når jeg stod ud af sengen om morgenen.

Vægtforøgelsen tog også hårdt på mit følelsesmæssige velbefindende. Shopping blev til et skrækshow, da jeg havde svært ved at finde tøj, der passede, og jeg oplevede en masse frustration og skuffelse. Det føltes som en konstant kamp, og selv om jeg forsøgte at få styr på min talje ved hjælp af forskellige diæter, var vægten fortsat min største usikkerhed.

Jeg følte mig fanget i en ond cirkel af skuffelse og skyldfølelse. Jeg vidste, at jeg havde brug for en løsning, der kunne bryde tendensen én gang for alle - men det var først på bryllupsdagen, at jeg virkelig besluttede, at jeg ikke kunne lade situationen fortsætte.

Jeg var nødt til at gøre noget ved det, ikke kun for min egen skyld, men også for min families skyld. Jeg ville kunne lege med børnene, jeg ville nyde livet.

Hvad dietbrands skjuler for alle!

I løbet af min rejse har jeg prøvet adskillige diæter i et forsøg på at tabe mig og få min krop fra før graviditeten tilbage. Hver gang gik jeg i gang med en ny kostplan med håb og beslutsomhed, men blev skuffet og frustreret til sidst. 

Jeg har eksperimenteret med diæter, der lovede hurtige resultater, fra lavt kulhydratindhold til lavt fedtindhold, fra faste til måltidserstatninger. Nogle af disse diæter gav i starten en vis succes, og jeg oplevede et kortvarigt vægttab. Men efterhånden som tiden gik, fandt jeg det mere og mere udfordrende at holde mig til de strenge retningslinjer og restriktioner, som disse diæter pålagde mig. 

Jeg følte mig ofte berøvet og utilfreds, hvilket førte til umættelige cravings. Den restriktive karakter af disse måltidsplaner gjorde det svært at opretholde dem i længere perioder, og jeg ville til sidst bukke under for fristelsen og falde tilbage i gamle spisevaner. 

Det blev klart for mig, at disse diæter ikke gav mig den bæredygtige, afbalancerede tilgang, som jeg havde brug for for at opretholde en sund vægt og livsstil. Jeg havde brug for noget langsigtet, noget, der ikke ville forstyrre mit liv så meget som disse diæter gjorde.  

Jeg var med mine børn på legepladsen en dag, og jeg så en anden mor der, som pludselig så meget tyndere ud! Jeg måtte vide, hvad hun gjorde for at tabe sig. 

Jeg opdagede, at jeg kunne slippe af med alle mine problemer ved at aktivere et bestemt væv i min krop.

Jeg havde aldrig forestillet mig, at dette tilfældige møde med en anden mor ville ændre min opfattelse af, hvordan kroppen forbrænder fedt, fuldstændigt. Jeg kunne virkelig relatere til hendes historie, især fordi hun også havde to børn og nærmede sig 40'erne.

Da jeg spurgte hende, hvad hun havde gjort for at tabe sig, og om hun havde haft problemer med at følge sin diæt, delte hun et fascinerende koncept, som ikke havde noget med diæter at gøre! Det første, hun sagde, var: "Ikke alt fedt er dårligt!". Jeg forstod ikke rigtig, hvad hun talte om, men jeg var meget nysgerrig.

Hun forklarede, at der er to forskellige typer kropsfedt! Hvidtfedt er den type, som alle kender til, og som mange af os forsøger at komme af med. Den anden type, den type, som ingen taler om, er det brune fedt. Jeg havde aldrig hørt om brunt fedt før og blev chokeret over at lære, at det er det brune fedt, der er ansvarlig for fedtforbrændingen!

Som hun forklarede det, er det brune fedt ansvarlig for at generere varme i kroppen gennem en proces kaldet termogenese, hvilket betyder, at det forbrænder kalorier for at varme kroppen op. "Det var en rigtig øjenåbner for mig, da jeg altid havde tænkt på fedt som noget negativt og forbundet det med fedme.

Hun understregede vigtigheden af at aktivere det brune fedt for at forbedre kroppens evne til at forbrænde det hvide fedt. Og det viser sig, at der er visse fødevarer, der kan hjælpe med at gøre netop dette.

To af dem er grøn te og cayennepeber. Hvem ville have troet, at disse to ingredienser havde evnen til at aktivere det væv, der er ansvarligt for fedtforbrænding!

Hon förklarade hur hon hade gjort för att aktivera det bruna fettet och fått den slanka figur som jag var så avundsjuk på

Det første, jeg tænkte på, var, at jeg bare skulle begynde at drikke grøn te og bruge cayennepeber i alle mine måltider, men hun forklarede mig, at det ikke er så let som det. Koncentrationen af begge ingredienser skal være høj, og cayennepeber er super irriterende for maven. 

Så hvordan lykkedes det hende at inkorporere disse to ingredienser i sin kost? Det var der, hun sagde de magiske ord: "Med AdipoBurn!" 

Hun sagde, at det er den stærkeste fedtforbrænder, der aktiverer brunt fedt uden at irritere maven, og at det ikke kun øger fedtforbrændingen, men også målretter mavefedt.  

Jeg var helt oppe at køre; det var præcis, hvad jeg havde brug for. Og efter at hun sagde, at hun så resultater efter en måned, var jeg solgt. Jeg købte det den næste dag og har aldrig set tilbage! 

På hjemmesiden stod der, at de anbefaler at bruge det i mindst 3 måneder, så jeg lagrede op, da de havde en stor rabat og tilbød en 30 dages tilfredshedsgaranti. Jeg følte mig positiv for første gang i et stykke tid! Jeg tog den første kapsel efter min middag og fortsatte med det uden at tænke meget på min kost.

Min selvtillid er tilbage, og det kan jeg kun takke AdipoBurn for.

AdipoBurn

De næste par uger kunne jeg ikke mærke nogen ændring, og jeg var ærligt talt bange for, at det ikke ville virke på mig. Jeg blev ved med at huske min venindes ord, hvordan det havde virket på en måned for hende, så jeg ønskede ikke at give op. Det var sådan en simpel ting at gøre efter middagen - meget bedre end nogen restriktiv diæt, jeg har prøvet. 

Jeg er så glad for, at jeg holdt fast i det, for efter ca. halvanden måned i min nye rutine tog jeg mine yndlingsjeans ud af skabet, og de plejede at stramme rigtig meget, når jeg tog dem på for første gang efter en vask. Det var så nemt at få dem på denne gang, og ved et mirakel var de ikke ubehagelige omkring min mave, når jeg satte mig ned. 

Men det var ikke noget mirakel, det var AdipoBurn! I løbet af de første halvanden måned tabte jeg 5 kilo, men jeg bemærkede også, at mit stofskifte var meget hurtigere end før. 

Det er 4 måneder siden jeg begyndte at bruge AdipoBurn, og vægten viser et lavere tal hver uge. Jeg er ikke længere ked af min figur, og jeg er ikke frustreret, når jeg går på indkøb. Jeg gik fra XXL til XL, og selv XL synes at være for stort for mig nu - jeg føler mig fantastisk nu, hvor jeg har genvundet kontrollen over min vægt. 

Jeg gjorde det også godt igen med min mand for den aflyste jubilæumsmiddag, for det var trods alt ham, der støttede mig fuldt ud gennem denne følelsesmæssige rutsjebane. Og det er også ham, der nyder min nyfundne selvtillid og mit nye udseende! 

Det, der gør mig allermest glad, er, at jeg nu kan gå ud og lege med mine børn. Jeg er nok ikke en sportsmor endnu, men jeg kan helt sikkert følge bedre med end før!

Jeg kan ikke anbefale dette produkt nok. Jeg har faktisk abonneret på det, så jeg aldrig løber tør - så besat er jeg. Jeg er så glad for, at det virkede for mig, og jeg ved, at det også vil virke for andre kvinder, min eneste beklagelse er, at jeg ikke hørte om AdipoBurn tidligere.

Med venlig hilsen, 

Eva

*Ansvarsfraskrivelse: Virkningerne af produktet kan variere fra person til person og kan afvige fra dem, der er beskrevet på hjemmesiden. Vores produkter er ikke beregnet til at forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom.

Produkter til dig