Skal du elske dig selv for at tabe dig?

Ofte har årsagen til problemer med vægten ikke noget at gøre med sult. Er du påvirket.

Lyder dette velkendt?  

Alt er helt I orden.

Du har holdt dig til din kost i et par dage, og i dag kan du endda træne eller gå en tur.

Du tænker over, hvad du vil lave til middag, og hvordan du gør den sund. Men engang imellem, I løbet af dagen, når du at blive irriteret på dig selv.

Du har det stadig godt, men en trang til det usunde sniger sig langsomt på...

Pludselig lyder chips som en god idé!

Du kan stoppe på vej hjem og få fat i en pose chips og måske endda en burger... 

Sulten er virkelig, og din mave knurrer. Måske er du mere sulten, end du troede. Måske har du virkelig brug for den burger og de chips.

 Du føler dig VIRKELIG desperat nu...

...

korrekt? 

Men, det er ofte ikke sult

Flere undersøgelser har vist, at mange mennesker med vægtproblemer spiser af psykologiske årsager og egentligt ikke har noget at gøre med sult.

Vi føler rigtig sult, når vores mave er tom og sender et signal til vores hjerne om, at kroppen har brug for mad.

Tegn på rigtig sult:

 • Knurrende mave
 • Følesen af sult øges
 • Vi kunne spise alt (sødt, surt, salt – Ingen specifik madtrang)
 • Det hjælper ikke længere, at drikke et glas vend eller spise et æble

En vildledende følelse af sult kan ske af mange grunde...

Almindelige følelsesmæssige triggere:

 • Kedsomhed
 • Angest, stress
 • ensomhed

Almindelige triggere, der stadig ikke er rigtig sult: :

 • Psykisk udmattelse
 • Søvnmangel

Hvorfor er lysten der

I situationer, hvor den rigtige sult ikke er årsagen til madtrang, har vi ofte kun lyst til usundt mad, som junk food og silk, og det kan give os tilbageslag når det kommer til vægttab. Men der er en god grund til det:

Mad påvirker vores humør, og specifikke makronæringsstoffer eller smagsstoffer kan lyse op for de kraftige fornøjelsessensorer i vores hjerne.

Usundt mad eller mad med en masse kalorier, fyldt med fedt og kulhydrater, sukker og salt, er det, vi ønsker, fordi det er ekstremt mættende og afslappende for hjernen.

Cupcakes kan faktisk få os til at føle os bedre, som et godt kram. Problemet er - nogen gange er det krammet vi har brug for.

Øvelsen af ​​selv kærlighed til succesfuldt vægttab

Nu ved du, at din hjerne bare ønsker en frigivelse og afslapning, så du kan nu finde enne afslapning til din hjerne uden den vanedannende stimulering af junk food.

Start med at eksperimentere, hvordan du slapper af, når følelsesmæssig sult rammer dig:

 • Lyt til din krop. Tænk på den egentlige årsag til din rastløshed.
 • Giv dig selv tid. Vent i 5-10 minutter, og drik et glas vand. Du kan spise, hvis sulten er vedvarende.
 • Fysisk afslapning kræver mental afslapning. Gå en tur eller: løb på stedet i 30 sekunder og læg dig så på gulvet. stræk alle musklerne i kroppen, hold det i 3 sekunder og slap af. Gentag 5 gange. Det er underligt, men det er en meget effektiv metode til muskelafslapning.
 • Hvis du efter en halv pizza indser, at du faktisk ikke er sulten, giv dig selv muligheden for at stoppe med at spise og gemme resten til senere.
 • Vær ikke rastløs. Ligegyldigt hvor meget du spiste, skal du aldrig straffe dig selv for det. Da dette kan fange dig i en ond cirkel af følelsesmæssig spisning.

For det andet: Fokuser på dit velbefindende

 • Søvn. Når vi ikke sover nok, er vi tilbøjelige til at have lyst til (og spise) mere kaloririg mad. Flere undersøgelser har vist, at søvnmangel medfører vægtøgning.
 • Spis sundt mad - og korrekt - hver dag. Du behøver ikke ekstreme diæter, men du behøver 25 g fiber om dagen fra bønner, bælgfrugter, frugter og grøntsager, sunde fedtstoffer fra frø, nødder og fed fisk og magert protein fra plante- og/eller dyrekilder.
 • Bevægelse. Alt tæller: gå, gøre rent, træne foran tv, lege med hunde, børn... Det betyder ikke noget, hvordan, bare at du er aktiv i mindst 30 minutter om dagen...
 • Få 15 minutters solskin. Vi har ikke brug for meget af det, men vi har brug for det hver dag. Soleksponering er vigtig for vores D-vitaminproduktion.

For det tredje: Ikke mere selvmedlidenhed

En vidunderlig ting ved den menneskelige hjerne er, at den fungerer som en muskel, og du kan træne den.

Forbindelser i vores hjerne fungerer som veje. Nogle bruges ofte og minder om motorveje. Andre bruges sjældent og minder om skovstier. Du kan dog ændre trafikken!

Konsekvente ændringer i tankegang (synspunkt), gentag det nok gange og det vil styrke forbindelsen i hjernen og automatisk gøre det til en almindelighed!

Hvilke ord vil du gerne høre hver dag?

Siger du disse ting til dig selv? 

At skrive dagbog er en af ​​de bedste måder at lytte til sig selv, og en taknemmelighedsdagbog er en fantastisk måde at træne selvkærlighed på.

Til sidst: Tab lidt for motivation

Når vægttab ønskes, føles selv et lille fald i vægten meget tilfredsstillende og motiverende. Det er den perfekte supercharger af dine positive tanker og selvkærlighed.

Fedtforbrændere er en stor hjælp for dem, der sidder fast i forsøg på vægttab over længere tid. FatBurn øger stofskiftet, øger frekvensen af ​​fedtforbrænding og mindsker appetitten.

Fedtforbrændere er endnu mere effektive, hvis du tager dem inden fysisk aktivitet - også selvom det kun er en gåtur!

 • Øger energinivauet
 • Gør enhver aktivitet lettere og sjovere
 • Øger fedttab hurtigt og langsigtet

Hvis du leder efter en videnskabeligt gennemprøvet løsning i høj kvalitet med naturlige ingredienser, er dette hvad du har brug for.

Produkter til dig

KONTROLLER DIN SULT
-50%
Tilbudspris 249,00 kr. Normal pris 498,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig