FatBurn: Drikken, der nedbryder fedt

Et glas af denne forfriskende ananasdrik før træning eller efter frokost hjælper med at forbrænde fedt hurtigere. Find ud af, hvordan!

Fedtforbrænder

Du har sandsynligvis hørt om såkaldte fedtforbrændende fødevarer. Dette er fødevarer, som stimulerer stofskiftet ved hjælp af termogenese - den proces, hvor kroppen producerer varme og derfor brænder fedt.

Den bedste mad til fedtforbrænding er helt bestemt papaya. Dens mest kendte fordele inkluderer:

  • At holde kolesterol og diabetes under kontrol: papaya holder blodsukkerniveau og kolesterol under kontrol. Frugten har et lavt sukkerindhold så det anbefales til diabetikere. Det har også et højt fiberindhold, som reducerer absorberingen af ​​kolesterol i blodet.
  • Hjælper med at lindre forstoppelse takket være det høje fiberindhold.
  • Fungere som en antiinflammatorisk takket være papain. Der bruges til at behandle tilstande som blærebetændelse, gastritis og urologiske sygdomme.

Papaya's fedtforbrændende egenskaber

De fedtforbrændende egenskaber ved Papaya er en ingrediens kaldet papain der har kendte fedtforbrændende egenskaber. Dette stof øger fordøjelsen og fremskynder stofskiftet fordi det nedbryder madproteiner, når de når maven.

Papain har også en vanddrivende og anti-cellulite-funktion. De indeholder organiske syrer, der effektivt bekæmper ophobet væske, den vigtigste årsag til cellulite. Når cellulite rammer skadelige niveauer for væv, skaber det klumper og huller i vores hud, den såkaldte "appelsinhuds" -effekt.

Forbrænd fedt med bare et glas om dagen!

FatBurn Extreme, som indeholder 3 kraftige, naturlige fedtforbrændere (grøn te, mate te og guarana), 1000 mg L-carnitin, alle B-vitaminer og papain, er den ideelle sommerdrik til enhver, der ønsker at udøve mere, men også få mere ud af deres træning. FatBurn Extreme, er fuld af energi og belønner enhver form for træning ved at øge kaloriforbrænding- og fedtforbrændingsevne.

 

Produkter til dig

FEDTFORBRÆNDER
-50%
Tilbudspris 259,00 kr. Normal pris 518,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig