Detox kost!

Denne detox kost er designet til at eliminere affaldsstoffer, toksiner og væske, der akkumuleres i din krop med tiden. Hvis du lider af oppustethed, hormonelle lidelser eller bare vil tabe et par kilohurtigt, er det bedste, du kan gøre, at rense din lever - din krop vil mærke alle fordelene!

Morgenmad: En skål grød med en skefuld honning, 125 ml naturlig yoghurt og en kop grøn te. Alternativ: kaffebønner fra bygkorn og en skål med frisk frugt.

Snack: Friskt frugt (helst kirsebær, svesker, abrikoser eller ferskner) efterfulgt af et glas vand.

Frokost: Forskellige salater: ris; byg, grovkorn, gulerødder, 80 g tomatsauce, grillede grøntsager med lidt krydderier.

Spis friskt frugt eller drik en smoothie med æble eller gulerod om eftermiddagen. Husk altid at drikke vand.

Let middag: Æggekage, suppe med bælgfrugter, 120 g skinke eller 150 g laks.

Drik vand regelmæssigt!

Detox og vægttab!

Lymfesystemet kan betragtes som kroppens dræningssystem, da det filtrerer og fjerner overskydende væske og toksiner fra kroppen. Derudover muliggør det transport og absorbering af fedt og fedtopløselige vitaminer.

Når lymfen er tilstoppet, sidder alle toksiner og fedtstof fast i din krop, derfor du føler dig oppustet og finder det umuligt at komme af med den ekstra vægt. Detox er afgørende, så dit lymfesystem kan udføre sit arbejde.

WaterOut EXTREME - et naturligt boost

Det stærkeste naturlige vanddrivende produkt på markedet, der giver hurtige, synlige resultater! Videnskabeligt bevist at reducere væskeophobning med op til 27%*, reducere oppustethed med op til 60%* og tabe 2,5 gange* mere vægt. Du passer i dine yndlingsbukser igen på ingen tid!

*[Resultaterne kan variere fra person til person. For at tabe sig er det vigtigt, at spise en varieret kost og have en sund livsstil.]

Produkter til dig

REDUCER OVERSKYDENDE VÆSKE
-50%
Tilbudspris 269,00 kr. Normal pris 538,00 kr.
Se produkt