Cocktails til sommeraften!

Hvad er bedre end en velsmagende og effektiv drik for vægttab? Velsmagende og effektive SOMMER drikke for vægttab!

De mest populære SlimJOY-vægttabsdrikke er forfriskende i sig selv, men vi har lagt hovederne sammen og fundet ud af, hvordan man gør dem til fantastiske sommercocktails, der også afgifter kroppen, forbrænder fedt eller holder sult under kontrol.

Parat? Så starter vi!

Dejlig sommermorgen

WaterOut Spice Tea cocktail. Start din dag med en speciel sommercocktail med hindbærdrikken WaterOut, grøn te og lidt ingefær. Den renser kroppen for toxiner, øger energiniveauet og takket være ingefær understøtter drikken også fordøjelsen og beskytter celler mod oxidativ stress.

Lav 1 liter grøn te, det er bedst, hvis du tilbereder den om aftenen og lader den køle ordentligt ned i køleskabet indtil om morgenen. Giv dig tid, husk at du skal drikke det hele næste morgen.

Hæld 1 pose WaterOut i en kande med et volumen på mindst 1 liter, og hæld den afkølet grønne te i under omrøring. Rør, indtil alt pulveret er opløst. Du kan tilføje et par isterninger, et par friske eller frosne hindbær og hakket ingefær - efter smag. Jo mere du tilsætter den, jo mere skarp i smagen cocktail ender du med.

Hæld i et glas og nyd den hele morgenen. Drik rigeligt af væske resten af dagen. Det vil hjælpe dig med at forbedre dine drikkevaner, rense din krop for toxiner, genstarte dit lymfesystem og optimere fedtforbrænding. Derudover bekæmper det også cellulite!

En varm sommerdag

FatBurn Mango mojito. Mojito er en af ​​de friskeste og mest energiske cocktails. Hvis du ikke har lyst til noget tungt og sødt, som ananas, har du en mojito. Prøv vores fedtforbrændende mojito med mango FatBurn, hvor du vil forbrænde fedt flere gange hurtigere!

Hæld 1 pose FatBurn i et cocktailglas, og fortsæt med at røre i koldt vand (uden bobler) under omrøring. Rør, indtil alt pulveret er opløst. Tilsæt lidt limesaft, eller en skive lime i et glas. Tilsæt til sidst et par blade med frisk mynte og et par isterninger. Vi vil springer brunt sukker over denne gang;)

Nyd denne afkølet (ikke-alkoholisk, selvfølgelig) mojito for at forbedre fedtforbrænding inden sommersport eller træning. Du vil føle, at forfriskende tilstrømning af energi, mens du cykler, står på rulleskøjter eller svømmer, og din krop forbrænder fedt som aldrig før! Derudover styrker det stofskiftet og fungerer i flere timer efter træning.

Afslappende sommeraften

Nightburn “Ice Tea”. Denne "iste" er ikke rigtig te, den indeholder ingen stimulerende stoffer som koffein, tværtimod, med sine naturlige beroligende ingredienser vil den forberede dig på en kvalitets- og regenererende søvn.

Hæld 1 pose Nightburn i et cocktailglas, og hæld koldt vand i (uden bobler) under omrøring. Rør, indtil alt pulveret er opløst. Tilsæt lidt citronssaft for at fremhæve den allerede lækre limesmag Nightburn har og top op med lidt frisk mynte. Du kan også tilføje et par isterninger.

Den er super dejlig til de varme sommeraftener og undertrykker aftensulten, samt fremmer fordøjelsen. Derudover har det en meget afslappende virkning, og om natten tager den sig af regenereringen og detox af ​​hele kroppen. Takket være garciniaekstraktet understøtter den, den naturlige natlige forbrænding af fedt, så du vågner op, frisk, veludhvilet og med en følelse af lethed.


Hvilken sommer cocktail ser du nu frem til?

Produkter til dig

Artikler der også kunne være interessante for dig