5 Tips til bikinifiguren!

Sommeren er her!Men bikinifiguren er endnu ikke i syne? Hvis ikke, gå ikke i panik - der er stadig tid! Vi har udarbejdet en kort liste over enkle ting, du stadig kan gøre for at kunne passe din yngligskjole eller shorts. Vi har også en lille overraskelse til dig til slut. Så lad os komme i gang.

Spis "kalorie-negative” fødevarer

Ja, du kan faktisk tabe dig uden at sulte dig selv takket være negative kalorier. Selvom der ikke findes mad med “negative” kalorier, handler det om at indtage mindre kalorier end du bruger.

Så spis en masse fødevare, som kål, selleri, broccoli, salat og æbler, som ikke kun fremmer dit helbred, men også holder dig mæt længere og hjælper dig med vægttab: færre kalorier betyder lavere kropsvægt.

Drik masser af vand

Okay, du har hørt det flere gange, men væske er ikke kun vigtigt for alle vores biologiske funktioner, det hæmmer også appetitten og kan derfor reducere kaloriindtagelsen og frigøre kroppen for toxiner, der ellers ville forårsage hævelse, oppustethed og træthed.

Træn! - men træn smart

Du behøver ikke at bruge flere timer i et træningscenter - 20 minutters træning om dagen er nok, og hvis du har lyst til det, kan du også øge intensiteten for at opnå endnu bedre resultater.

Hvis du vil gøre dine gåture endnu mere effektive, skal du huske rygsækken med lidt ekstra vægt i, fordi selv en lille ekstra vægt stimulerer stofskiftet og tilbyder ekstra støtte til vægttab.

 

Krydre dit liv

Kan du lide chili? Cayennepeber? Hvis ikke er det måske på tide at introducere det i din kost. Capsaicin - ingrediensen der giver chilien dens varme og brændende fornemmelse, men den fremskynder også dit stofskifte ved at øge kropstemperaturen. Dette kaldes en termogen effekt, hvilken gør at din krop forbrænder mere fedt uden yderligere anstrengelser.

Farvel kilo!

Hvis du følger disse tip, står intet i vejen for din bikinifigur. Hvis du imidlertid leder efter yderligere support til din indsats, er vores bedst sælgende pakke: Farvel Kilo den rette for dig.

  • NightBurn EXTREME hæmmer aftensulten og hjælper dig med vægttab, mens du sover.
  • WaterOut EXTREME renser lymfesystemet og frigør din krop for væskeoptagelse og toksiner.
  • FatBurn EXTREME sikrer, at du forbrænder endnu flere kalorier ved enhver aktivitet.
  • AdipoSlim EXTREME hjælper med at reducere mavefedtet mere effektivt for en smallere talje.

Produkter til dig

KONTROLLER DIN SULT
-50%
Tilbudspris 249,00 kr. Normal pris 498,00 kr.
Se produkt

Artikler der også kunne være interessante for dig