Bikini trend 2020

Du er måske tænkt på at købe en ny bikini i år, eller du spekulerer stadig på, om du har brug for en ny bikini.

Vi hjælper dig med din beslutning om at vælge en helt cool og smuk badedragt/bikini til dette år! Og for at være ajour, har vi forberedt disse top 5 bikini-trends for 2020, samt nogle tip til, hvordan du ser ud som en stransdsild!

Du ved sandsynligvis allerede, at shopping reducerer stress, og selv hvis du ikke skal på stranden i år, er der stadig søer, svømmehaller, ja selv udendørs badeanstalter til at præsentere en smuk ny bikini!

1. Dyremønstre!

Du spekulerer måske på, hvornår dyremønsteret ikke længere er in. Men det ser ud til, at det er trendy igen i år ... Måske er det her bare for at blive... :)

2. Neonfarver som øjenfangere!

Lyse neonfarver er også populære i år! Hvis du vælger en neonfarvet badedragt, vil du bestemt tiltrække opmærksomhed!

3. Kontraster med sort og hvidt!

Sort og hvid er meget populær i år! Dette er bestemt det første valg for enhver, der ikke kan lide at kombinere lyse farver.

4. Interessante udskæringer til en sexet figur!

Jo flere "udskæringer" jo bedre! De kedelige traditionelle bikinisnit er gammelt nyt, denne sæson vil det være lidt vildere med interessante udskæringer.

5. Farverig med tropiske prints for den perfekte feriestemning

Farverige badedragter med tropiske prints er helt i top denne sæson! Vis alle, at feriesæsonen er startet, for eksempel med tropiske frugter og palme blade ... lige den rette stemning til ferien!

Vis selvtillid på stranden og præsentere din skønhed. For at gøre det endnu lettere for dig har vi forberedt et par tricks, som får dig til at ståle i en ny trendy bikini i år!

Ret ryggen!

Skjul ikke, krum ​​ikke, men ret ryggen! Gå med selvtillid til stranden og præsenter stolt din slanke figur i en smuk badedragt. Hvis du går med ret ryg, vil din holdning automatisk se mere elegant ud, din mave slankere og dine bryster større.

Drik mere for en flad mave

Ja, du skal drikke mere for en mindre oppustet mave! Men ingen kulsyreholdige drikkevarer, øl og søde cocktails. Giv dig tid til en lille detox med bl.a. te denne sommer og føl dig lettere.

Vær modig

Sort er virkelig fantastisk, hvis vi vil se slanke ud, men sort kan også være meget kedeligt! Prøv en speciel badedragt med farvede prints denne sommer! De tropiske prints er for eksempel sjove og distraherer fra dele af kroppen, som du måske foretrækker at skjule.

Også badedragte med store "farveblokke" er interessante, de skaber en slags optisk illusion og "fjerner" et par centimeter fra dine hofter - helt ubesværet! Du kan også vælge badedragter med vandrette striber, der visuelt forlænger din krop. Vær modig, prøv det!

Mission: Vægttabsrejse til støtte

Hvis du stadig har brug for støtte til din slanke figur, hjælper vores Mission: Vægttabsrejse dig. For din perfekte bikini-krop anbefaler vi, at detoxificerer kroppen først for at rense leveren og gøre fedtforbrændingsprocessen effektiv. Begynd derefter fedtforbrændingen, og lad kiloerne tromle. Så lad os komme igang sammen!

Artikler der også kunne være interessante for dig